Galatasaray reiste kjerringa og slo tilbake med 4-1 seier over Kasimpasa i den 5. runden i Süperlig

Etter ydmykelsen mot Trabzonspor sist runde så var Galatasaray på rett kurs igjen og tok med alle poengene i Istanbulderbiet mot Kasimpasa.

Det var en ikke alt for spennende første omgang, med lite sjanser for begge lag. Andre omgang skulle bli er fartsfull. Galatasaray var nære på å sette ballen i eget nett etter 47 minutter. Kasimpasa var frampå med et farlig innlegg som Serdar klarerte rett mot mål. Bare en strålende redning av Muslera gjorde at det ikke ble selvmål. Etter 55 minutter skulle hjemmelaget få noe å puble for. Eren Derdiyok satte inn 1-0 ledelse til Galatasaray etter frispark som Gary Rodrigues slo inn i feltet. Tre minutter etter var Galatasaray farlig frampå igien. Garry Rodrigues satte inn 2-0 etter et fint gjennomspill av Ndiaye. Samme man var sulten på flere scoringer og satte inn 3-0 etter 65 minutter. Han curlet ballen elegant forbi keeper på kanten av 16-meteren. Kasimpasa skulle også få en scoring etter et litt billig straffespark etter 76 minutter. Tarkan Serbest satte straffeb sikkert i mål. De rakk så vidt og feire for 1 minutt etterpå stanget Serdar inn 4-1 på corner for Galatasaray. Det ble også sluttresultatet.

Galatasaray tar dermed tilbake serieledelsen og ligger a-poeng med Kasimpas som har dårligere målforskjell. Neste uke starter Champions League og første kamp er hjemme mot Lokomotiv Moskva, tirsdag 18. september kl 21:00 (norsk tid). Neste seriekamp er borte mot Akhisarspor søndag 23. september kl 18:00 (norsk tid).

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Mustafa Sönmez, Serkan Tokat
VAR DOMMERE: Fırat Aydınus, Koray Gençerler
GALATASARAY: Muslera, Serdar Aziz, Ozan Kabak, Nagatomo, Linnes (Mariano 80), Donk, Ndiaye, Garry Rodrigues (Onyekuru 80), Sinan Gümüş (Yunus 85), Emre Akbaba, Eren Derdiyok
KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Ben Youssef, Veysel Sarı, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, Eduok (Özgür Çek 59), İlhan Depe (Tarkan Serbest 70), Trezeguet (Hasan Bilal 90), Diagne
MÅL: Eren Derdiyok, Garry Rodrigues (2), Serdar Aziz / Diagne (P)
GULE KORT: Garry Rodrigues / Samuel Eduok, İlhan Depe

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»57″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»1″ thumbnail_width=»107″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»6″ number_of_columns=»6″ ajax_pagination=»1″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]