Galatasaray slo Sivasspor 3-2 på hjemmebane i den 8. runden i Süper Lig

Det ble en sjanserik første omgang med store sjanser til begge lagene. Begge lag hadde skudd i tverrliggeren tidlig i kampen før scoringen skulle komme. Det var Florin Andone som var den store forskjellen i første omgang. I det 22. minutt fyrte han av et herlig langskudd som gikk i mål. Like før pause skaffet samme man straffespark til Galatasaray. Han tok straffen selv og det sto 2-0 til pause.

Andre omgang startet versttenkelig for Sivasspor. Isaac Cofie bådro seg sitt andre gule kort i det 48. minutt. Tross det røde kortet så reduserte Sivasspor til 2-1 i det 69. minutt. Veteranen Arouna Kone satte inn reduseringen. Ryan Babel svarte på tiltale når han satte inn 3-1 fem minutter senere. Sivasspor skulle likevel skape spenning i kampen med 10 mann. I det 84. minutt scoret Erdogan Yesilyurt og det sto 3-2. Galatasaray har mistet ledelsen på slutten av kampen ved flere anledninger denne sesongen, så det ble noen nærvepinende sluttminutter på Turk Telekom Arena. Heldigvis ble det ingen flere scoringer til Sivasspor, som betyr at Galatasaray tar med alle poengene og klatrer til 6. plass på tabellen.