Galatasaray slo Trabzonspor 3-1 på Turk Telekom Arena i den 21. runden i Süperlig

Ettersom Istanbul Basaksehir gikk på poeng tap mot Erzurumspor så kunne Galatasaray knappe inn forspranget til ligalederen. Nyervervelsen Diagne startet på topp og fikk sin debut for Galatasaray. Han skulle også markere seg i målprotokollen. Etter 8 minutter ble Onyekuru felt innen for 16-meteren. Diagne sto klar ved 11-meteren og satte ballen sikkert i mål. Galatasaray hadde ballen mye og presset Trabzonspor, men det var likevel bortelaget som skulle få mål nummer 2 i kampen når Rodallega satte inn scoring for Trabzonspor. Galatasaray fortsatte å presse på og fikk belønning for strevet når Belhanda satte inn 2-1 like før pause.

I andre omgang skulle ikke Belhanda være noe dårligere å satte inn sitt andre for dagen og 3-1 til Galatasaray etter 51 minutter. Flere mål ble det ikke. Emre Akbaba som lenge har vært ute med skade kom inn like før slutt og fikk noen minutter.