Galatasaray slo Kayserispor 3-1 på Turk Telekom Arena i den 29. runden i Süper Lig

Spenningen i toppen av Süper Lig økte etter at Istanbul Basaksehir bare klarte uavgjort hjemme mot Caykur Rizespor. Det er nå bare 3 poeng som skiller lagene når 5 kamper gjenstår, etter at Galatasaray gjorde jobben hjemme mot Kayserispor.

Det var vertene som tok ledelsen etter 15. minutter etter scoring av Kravets, men Galatasaray svarte like etter i det 16. minutt når Diagne satte ballen i mål. Etter at Kayserispor fikk rødt kort i det 38. minutt så raknet det for vertene. Diagne og Nagatomo scoret like før pause og det sto 3-1 til Galatasaray til pause. Noe som også ble sluttresultatet.

Tabell:

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Hakan Yemişken, Tugay Kaan Numanoğlu
VAR DOMMERE: Serkan Tokat, Bahattin Şimşek
GALATASARAY: Muslera, Nagatomo, Marcao, Donk, Mariano, Fernando, Belhanda (Selçuk 75’), Ndiaye, Emre Akbaba (Yunus 62’), Feghouli (Emre Taşdemir 86’), Diagne.
İM KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kana Biyik, Levent, Kucher, Sapunaru, Hasan Hüseyin, Deniz (Hakan 90+2’), Chery (Bilal 83’), Kravets, Umut Bulut (Varela 49’)
MÅL: Kravets (15’), Diagne (16’, 42’ P), Nagatomo (45+4’)
GULE KORT: Umut Bulut (8’), Emre Akbaba (19’), Tiago Lopes (30’), Kravets (59’), Ndiaye (76’), Feghouli (85’), Kucher (90+1’)
RØDE KORT: Tiago Lopes (37’)