0-1 D. Sambissa (28')

1-1 K. Akturkoglu (36')

2-1 K. Akturkoglu (79')

3-1 M. Icardi (92+2)

Galatasaray slo Istanbulspor 3-1 på Rams Park i den 22. runden i Süper Lig

Det var bortelaget Istanbulspor som kom best i gang i kampen på Rams Park. I det 28. minutt satte David Sambissa inn ledelsen for bortelaget. Vondt så ut til å bli verre i det 32. minutt når Emir Kaan Gultekin satte inn 0-2 for Istanbulspor. Galatasaray ble reddet av at VAR grep inn før hands i Istanbulspors felt i hendelsen før. Målet ble annullert og Galatasaray ble i stede tildelt straffespark. Kerem Aktürkoğlu var sikker fra krittmerket og satte inn 1-1.

I andre omgang ble Mauro Icardi byttet inn. I det 66. minutt hadde han en ball i nettet, men målet ble annullert på grunn av offside. I det 78. minutt viste Kerem Aktürkoğlu seg fram igjen, og satte inn 2-1 etter frispark fra 16 meter.

På overtid skulle Mauro Icardis måltørke ta slutt. Dommeren dømte straffespark etter at argentineren ble felt innenfor 16-meteren. Icardi var sikker fra krittmerket og satte inn 3-1, som også ble sluttresultatet.

Fenerbahçe avgjorde på overtid

Fenerbahçe vant også denne runden 0-1 mot Başakşehir. Hjemmelaget spilte med en mann mindre i halve kampen, men på overtid tok Fenerbahçe  seieren etter de fikk straffespark.

Kampfakta
Lagoppstilling

Galatasarays førsteellever

Tabell

Süper Lig