Galatasaray slo Göztepe 3-1 på Turk Telekom Arena i den 33. runden i Süper Lig

Galatasaray avsluttet med seier i siste kamp for sesongen på Turk Telekom Arena. Galatasaray har ikke vunnet siden 1. mars da de slo Genclerbirligi 3-1 og sto med 4 uavgjort og 4 tap på de 8 siste kampene før de møtte Göztepe. Martin Linnes startet ikke kampen, men gikk noen minutter på banen som innbytter.

Det ble en relativt tam første omgang med få sjanser til begge lag. Adem Büyük satte ballen i mål etter 22 minutter etter at Göztepes målvakt klønet bort ballen. Dommeren annullerte målet etter å ha brukt VAR. Det blir en omdiskutert avgjørelse etter som det ser ut som Adem ikke gjorde noe galt.

Andre omgang

Det ble mer fart i andre omgang. I det 46. minutt skaffet Feghouli straffespark til Galatasaray. Adem büyük gikk fram for å ta straffesparket, men Göztepes målvakt reddet forsøket. Dommeren lot Galatasaray få et nytt forsøk ettersom Göztepes målvakt gikk for langt ut fra streken på straffesparket. Belhanda gikk fram på forsøk nummer 2, men skuddet gikk i tverrliggeren. Galatasaray skulle like vel få hull på byllen i det 60. minutt når Saracchi fyrte av et langskudd som gikk i mål. Fire minutter senere satte Stefano Napoleoni inn utligningen, men dommeren annullerte nok en scoring etter å ha brukt VAR. Sammen man skulle få et tellende mål i det 77. minutt når han stanget inn 1-1. Galatasaray satte inn en sluttspurt og i det 81. minutt satte Emre Akbaba inn 2-1 etter et herlig frispark. Tre minutter på overtid var Halil Akbunar nære på å sette inn utligning for gjestene når han fikk avsluttet fra close hold, men skuddet traff stolpen. I Stede var det Yunus Akgun som satte spikeren i kista seks minutter på overtid.

Galatasaray utenfor mulighet til e-cup spill

Basaksehir er seriemestre etter at de slo Kayerispor 1-0 på hjemmebane. Besiktas slo Fenerbahce 2-0 og Sivasspor slo Genclerbirligi 2-0 i denne runden som betyr at Galatasaray er utenfor rekkevidde på tredje eller fjerdeplassen som gir spill i Europa League. Galatasaray ligger på en femteplass, ett poeng foran Alanyaspor før siste runde.

Kampfakta:

Stadion: Türk Telekom
Dommere: Koray Gençerler , Volkan Ahmet Narinç , Samet Çiçek
Galatasaray: Okan , Mariano  (Linnes 89′ ), Donk , Marcao , Sarrachi , Belhanda , Seri , Feghouli  (Taylan 89′ ), Ömer  (Jimmy Durmaz 89′ ), Emre Akbaba  (Yunus Akgün 90+5′ ), Adem  (Ahmet 90+3′)
Göztepe: Beto , Murat Paluli , Alpaslan  (Borges 85′ ), Atınç , Berkan , Poko  (Castro 62′ ), Soner , Tripic , Halil , Mossoro  (Kerem Kesgin 76′ ), Napoleoni
Mål: Sarrachi (60′), Emre (81′), Yunus Akgün (90+7′) (Galatasaray), Napoleoni (77′) (Göztepe)
Gule kort: Marcao, Donk (Galatasaray) Atınç, Beto (Göztepe)