Galatasaray slo Altay 3-1 i en treningskamp med Martin Linnes på laget fra start

Martin Linnes startet endelig en kamp for Galatasaray igjen etter å ha blitt utelatt fra troppen i første halvdel sesongen grunnet restriksjoner om utenlandske spillere. Det er ikke lov å registrere mer enn 14 utenlandske spillere i troppen i Tyrkia. Det er forventet at Linnes vil bli tatt inn i varmen igjen å få muligheten siste halvdel av sesongen.

Marcelo Saracchi som nylig kom til Galatasaray dette overgangsvinduet fikk sin debut. Det gjorde også Jesse Sekidika som kom inn som innbytter for Fehouli i det 46. minutt.

Galatasaray stilte med et til tilnærmede første lag før hele laget ble byttet i andre omgang. Falcao scoret det eneste målet i første omgang etter straffespark i det 8. minutt.

Emre Akbaba tilbake på banen med scoring

I andre omgang scoret Belhanda etter 52 minutter, mens Emre Akbaba scoret i det 62 minutt. Emre Akbaba som har vært ute med skade siden sist sesong var endelig tilbake på banen igjen. Altay fikk også sin scoring i kampen når Hakan satte inn 3-1, som også ble sluttresultatet.

Kampfakta:

GALATASARAY: Okan (Berk 46′), Linnes (Şener 46′), Ömer (Jimmy Durmaz 46′), Saracchi (Emre Taşdemir 46′), Marcao (Ahmet 46′), Seri (Emre Akbaba 46′), Donk (Emin Bayram 46′), Taylan (Belhanda 46′), Feghouli (Sekidika 46′), Lemina (Selçuk 46′), Falcao (Adem Büyük 46′)
ALTAY: Cihan (Aydın 46′), Cenk (Helder 60′), Abdülkerim, Erhan (Mustafa 74′), Özgür, Hüsamettin (Hakan 71′), Yılmaz (Yasin 59′), Putsila (Deniz 70′), Kappel (Kazımcan 74′), Alhassan (Kutay 76′), Leandrinho (Paiaxo 69′)
MÅL: Falcao 9′ (P), Belhanda 52′, Emre Akbaba 62′, Hakan 72′