Galatasaray slo Lokomotiv Moskva 3-0 i første gruppespillskamp i Champions League

Etter flere år uten Champions League deltagelse så var Galatasaray endelig tilbake i det store selskap. Galatasaray havnet i en relativt enkel gruppe og møter Lokomotiv Moskva, Porto og Schalke 04. Første kamp var på Turk Telekom Arena mot Lokomotiv Mosvka.

Galatasaray tok styring i kampen med en gang og etter 9 minutter scoret formspiller Garry Rodriques med et skudd like utenfor 16-meteren.  Galatasaray var gode det første 20 minuttene av kampen men etter det tok Lokomotiv Moskva over og var nærme scoring flere ganger i første omgang, men det sto seg 1-0 til pause.

I andre omgang startet Lokomotiv Moskva best. De var nærme utligning i det 49. minutt etter et langskudd som Muslera reddet fint. Ndiaye var også skuddvillig og fyrte av et bra langskudd i det 55. minutt, men ballen gikk like over. I det 66. minutt gikk Galatasaray opp til 2-0 etter et fint frispark av Eren. Garry Rodrigues var nærme å komme seg på scoringlisten igjen etter 75 minutter. Muslera satte i gang en kontring med et nydelig utspark som havnet i føttene til Garry Rodrigues. Bare en super redning av keeper Guilherme hindret han i å score.  I det 87. minutt ble hjemmelaget redusert til 10-mann etter at Ndiaye pådro seg sitt andre gule kort, og ble dermed sendt i dusjen like før slutt. Det hindret ikke hjemmelaget å score flere mål for på overtid fikk Galatasaray straffespark. Selcuk Inan som kom inn som innbytter like før slutt var iskald og satte inn 3-0 til Galatasaray, som også ble sluttresultatet.

Schalke 04 og Porto spilte 1-1 i den andre kampen så Galatasaray leder gruppen etter første runde er spilt. Neste kamp er borte mot Porto onsdag, 3 oktober 2018.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
DOMMERE: Gianluca Rocchi, Mauro Tonolini, Filippo Meli, Luca Banti, Massimiliano İrrati, Matteo Passeri
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk, Serdar, Nagatomo, Emre, Belhanda (Maicon 73), Fernando, Ndiaye, Rodrigues (Selcuk 90), Eren (Onyekuru 82)
LOKOMOTIV MOSKOVA: Guilherme, Ignatjev (Eder 69), Corluka, Howedes, Kvirkvelia, Idowu, Aleksey M. (Anton M. 86), Krychowiak, Denisov, Fernandes, Farfan
MÅL: Garry Rodrigues, Eren Derdiyok, Selçuk İnan (P)
GULE KORT: Fernando, Ndiaye / Corluka, Idowu, Denisov, Guilherme
RØDE KORT: Ndiaye

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»58″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»1″ thumbnail_width=»107″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»6″ number_of_columns=»6″ ajax_pagination=»1″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]