Galatasaray slo Hatayspor 3-0 på Turk Telekom Arena i den 11. runden i Süper Lig

Fatih Terim stilte med samme førsteellever som slo Rizespor 0-4 sist runde når Hatayspor gjestet Turk Telekom Arena.  Med Falcao ute fortsatte Mbaye Diagne å skåre for Galatasaray. Etter 32 minutter satte han inn 1-0 for Galatasaray. Feghouli la inn til Diagne som dempet ballen på brystet før han satte inn skåringen.

Andre omgang

Etter 64 minutter doblet Galatasaray ledelsen etter at Pablo i forsvaret til Hatayspor var uheldig og satte ballen i eget mål. Hatayspor var inne i god periode i kampen, og kunne fort fått en utligning før skåringen. I det 80. minutt pådro Gokhan Karadeniz seg sitt andre gule kort for kampen, og Hatayspor måtte avslutte kampen med 10 mann. I det 88. minutt kom Muhammed Akturkoglu inn for Emre Akbaba. Like etter noterte han seg for første skåring for Galatasaray, og satte inn 3-0, som også ble slutt resultatet

Galatasaray på tabelltopp

Galatasaray, Alanyaspor og Fenerbahce ligger alle på 23 poeng ettersom Alanyaspor tapte rundens kamp mot Genclerbirligi. Alanyaspor har én kamp mindre spilt enn Galatasaray og Fenerbahce. 

Kampfakta:

Stadion:   Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom 
Dommere: Erkan Özdamar, Kemal Yılmaz, Abdullah Bora Özkara
Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Feghouli (79. min Ömer Bayram), Emre Kılınç (80. min Etebo), Oğulcan Çağlayan (70. min Sekidika), Emre Akbaba (88. min Kerem Aktürkoğlu), Diagne (88. min Ali Yavuz Kol)
Atakaş Hatayspor: Munir, Popov, Yusuf Abdioğlu, Santos, Burak Can Çamoğlu, Rayane (67. min Ribeiro), Sackey, Traore (58. min Gökhan Karadeniz), Selim Ilgaz (67. min Boupendza), Akintole (85. min Barbosa), Diouf
Mål: 32. min Diagne, 64. min Santos (Kendi kalesine), 90+4. min Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)
Røde kort: 80. min Gökhan Karadeniz (Atakaş Hatayspor)
Gule kort: 9. min Diagne, 59. min Marcao, 69. min Emre Taşdemir (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever