1-0 N. Zaniolo (28')

2-0 M. Icardi (71')

3-0 N. Zaniolo (79')

Galatasaray slo Fenerbahçe 3-0 på Nef stadion i den 35. runden i Süper Lig

Galatasaray, som tok seriegullet på tirsdag, ydmyket Fenerbahçe med 3-0-seier på hjemmebane i den 35. runden i Süper Lig. Nicolo Zaniolo, som startet kampen på venstrekanten, sendte Galatasaray i ledelsen og Nef stadion til himmels i det 28. minutt. Mauro Icardi headet i bakrommet til Zaniolo som kom på løp og banket ballen i mål.

I andre omgang ble vondt til verre for Fenerbahçe når Luan Peres fikk rødt kort etter takling som bakerste mann. I det 71. minutt satte formspilleren Mauro Icardi inn 2-0 etter corner, mens i det 77. minutt satte Nicolo Zaniolo inn sin andre scoring for kvelden, og 3-0. Ydmykelsen ble total for Fenerbahçe som risikerer å miste andreplassen til Besiktas i siste serierunde.

Løftet pokalen på hjemmebane

Etter kampen ble spillerne hedret og mottok gullmedaljen, før de til slutt løftet pokalen

Mauro Icardi ble toppscorer

Mauro Icardi ble Galatasarays toppscorer med 22 ligamål på 24 kamper, i tillegg til ett mål i cupen, mens Kerem Aktürkoğlu hadde flest målgivende. Han hadde 12 i liaen og 2 i cupen. Enner Valencia ble målkongen (gol kralı) i Tyrkia med 29 ligascoringer på 31 kamper.

Champions League-kvalifisering

Galatasaray kan igjen kvalifisere seg til Champions League, etter et opphold på fire år. Til sommeren blir det avgjort hvem de møter i kvalifiseringen.

Kampfakta

Galatasarays førsteellever

Tabell Süper Lig