Galatasaray tapte den siste gruppespillskampen i Champions League mot Porto 2-3 på hjemmebane

Etter svake resultat i årets CL så var 3. plassen som sikrer spill i Europa League eneste håp for Galatasaray. Før rundes kamp lå Galatasaray på 3. plass, 1 poeng foran Lokomotiv Mosvka på siste plass. Med seier så kunne de sikre 3. plassen selv uten hjelp fra Schalke som møtte Lokomotiv Mosvka.

Det skulle bli et tøft oppgjør mot Porto som allerede var videre i CL. Tidligere Galatasaray spiller Alex Telles som nå spiller for Porto var tilbake på Turk Teleko Arena igjen. Telles hadde også assist på 0-1 målet til Porto som var effektive foran mål. Galatasaray sløste med sjansene og bommet bl.a på et straffespark på stillingen 2-3. Med 2-3 i sekken så måtte de ha hjelp av Schalke for å klare 3. plassen, noe de fikk. Schalke slo Lokomotiv Mosvka 1-0 i den andre kampen etter en sen scoring.

Galatasaray kunne puste lettet ut og tok dermed 3. plassen uten å ha imponert særlig i årets CL. Skal de prestere i Europa League må de opp flere hakk og finne en spiss som scorer mål. De har ikke klart å finne en målscorer etter Gomis som bøttet inn mål sist sesong. Han forlot klubben i sommer og spiller nå i Saudi Arabia.

Se høydepunkter:

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
DOMMERE: Aleksei Kulbakov, Dmitri Zhuk, Oleg Maslyanko, Yury Komchenko, Denis Scherbakov, Dzmitry Dzmitryieu
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ozan, Nagatomo, Donk (Onyekuru 46’), Fernando, Ndiaye, Feghouli (Muğdat 89’), Rodrigues, Eren
PORTO: Casillas, Pereira, Felipe, Diogo, Telles, Oliveira (Awaziem 83’), Herrera, Danilo, Adrian (Pereira 72’), Hernani (Marco 73’), Marega
MÅL: Felipe (17’), Marega (42’), Feghouli (45+’), Oliveira (57’), Eren (66’)
GULE KORT: Marega (87’), Fernando (87’)

 

[ngg src=»galleries» ids=»73″ display=»basic_thumbnail»]