Galatasaray spilte uavgjort 2-2 mot Caykur Rizespor på Turk Telekom Arena i den 15. runden i Süperlig

Etter tapet sist helg mot Besiktas så var det tide for å reise kjerringa når Caykur Rizespor gjestet Turk Telekom Arena. Galatasaray startet første omgang best, men det skulle ikke bli før i det 39. minutt at Galatasaray fikk sin første scoring. Garry Rodrigues la på til 1-0, men dommeren måtte se på videobildene først etter en offside situasjon, men målet ble godkjent.

Det skulle bli flere mål i andre omgang. I det 57. minutt la Eren Derdiyok på til 2-0 etter han headet innlegget fra Nagatomo i mål. Caykur Rizespor skulle gjøre det nærvepinende for hjemmesupporterne når de reduserte til 2-1, 10 minutter senere. Det versttenkelige skulle også skje når Braian Samudio utlignet til 2-2 i det 80. minutt. Galatasaray klarte aldri å svare og gikk på nok et poengtap på hjemmebane.

Galatasaray begynner å falle på tabellen og ligger nå på en 7. plass, 8 poeng bak Istanbul Basaksehir som vant sin kamp. Til uken er det Champions League kamp mort Porto før det blir en vanskelig bortekamp mot Istanbul Basaksehir neste helg.