1-0 D. Mertens (11')

2-0 M. Icardi (21')

2-1 J. Balkovec (68')

2-2 A. H. Koka (91')

Galatasaray spilte 2-2 mot Alanyaspor på Nef stadion i den 10. runden i Süper Lig

Stemningen før kampen var upåklagelig. UltrAslan hadde forberedt en koreografi som ble heiset opp før kampen. På banen startet Galatasaray like upåklagelig og tok ledelsen etter 11 minutter når Mertens satte inn kampens første mål, og sitt første ligamål for Galatasaray. Icardi serverte en flott pasning med utsiden av foten som Mertens tok var på.

Før det var Mertens nære på å score etter bare to minutters spill, men målet ble annullert for offside ettersom avslutningen traff en Galatasaray-spiller som lå på målstreken.

I det 21. minutt scoret Icardi sitt første offisielle Galatasaray-mål, etter klønete og elendig forsvarspill av Alanyaspor. To minutter senere hadde han nok en ball i nettet, men målet ble annullert for en marginal offside.

I det 31. minutt ble Sacha Boey utvist etter han stoppet en Alanyaspor-spiller som bakerste mann. Galatasaray fortsatte å skape sjanser i første omgang etter de ble redusert til ti mann, men 2-0 ble pauseresultatet.

Alanyaspor kom tilbake i andre omgang

Alanyaspor var det beste laget i andre omgang og hadde flere sjanser før de fikk uttelling i det 67. minutt på frispark like utenfor 16-meteren. Jure Balkovec fyrte av et hard skudd som snek seg inn ved stolperoten. Galatasaray hadde lite å komme med offensivt i andre omgang, og hadde mer enn nok med å forsvare seg.

De klarte å holde på ledelsen helt til overtiden når Ahmed Hassan Koka scoret etter innlegg fra kanten. Det ble ikke noe bedre når Abdulkerim Bardakci fikk direkte rødt kort for stempling av en Konyaspor-spiller fire minutter på overtid. 2-2 ble sluttresultatet i en kamp Galatasaray startet veldig lovende.