Galatasaray slo Trabzonspor 2-1 på Turk Telekom Arena i den 27. runden i Süperlig

Istanbul Basaksehir slo Akhisarspor tidligere på dagen så Galatasaray måtte vinne mot Tranbzonspor om de skulle beholde serieledelsen. Det startet bra og Feghouli scoret for vertene etter bare 7 minutter. Mariano med lur pasning inne i 16-meteren som Feghouli satte sikkert i mål.

Galatasaray skulle øke ledelsen i andre omgang. Gomis stjal ballen etter fomling i Trabnzonspor sitt forsvar. Han kjippet ballen elegant over keeper og satte inn 2-0. Trabzonspor skulle imidlertid få et vakkert trøstemål. Gjestene fikk et tilsynelatende ufarlig frispark ved midtbanen. Kucka tok frisparket kjapt og dundret ballen i krysset fra midtbanen. En Muslera på halvdistanse var sjanseløs å rekke ballen.

Med 7 runder igjen å spille så leder Galatasaray fortsatt med 1 poeng på Istanbul Basaksehir.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, Özgür Yankaya
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar, Maicon, Nagatomo, Selçuk (Tolga 90), Donk, Feghouli, Belhanda (Sinan 84), Rodriuges (Yasin 83), Gomis
TRABZONSPOR. Onur, Okay, Sosa (Olcay 69), Uğur, Burak, Hubocan (Ndoye 56), Abdülkadir (Rodallega 81), Kucka, Pereira, Novak, Yusuf
MÅL: Feghouli 7, Gomis 61 / Kucka 90
GULE KORT: Donk, Muslera / Sosa, Hubocan, Uğur