0-1 M. Gomez (1')

1-1 D. Mertens (18')

2-1 M. Icardi (53')

Galatasaray slo Trabzonspor 2-1 på Nef stadion i den 22. runden i Süper Lig

Galatasaray tok nok en seier i Süper Lig og er nå oppe i 12 seire på rad i ligaen etter at de slo regjerende mester Trabzonspor. Det ble en håpløs start på kampen. Maxi Gomez sendte Trabzonspor i ledelsen etter bare 12 sekunder etter tabbe fra Lucas Torreira. Fernando Muslera spilte en kort pasning til Lucas Torreira som var presset og spilte ballen tilbake, men pasningen ble snappet opp av Abdulkadir Omur som rullet ballen videre til Maxi Gomez, som hadde en enkel oppgave med å score.

Galatasaray ristet av seg sjokket og i det 17. minutt var det balanse i regnskapet når Dries Mertens satte inn 1-1 og sin femte ligascoring for sesongen.

Icardi avgjorde igjen

Galatasaray startet andre omgang best, og i det 50. minutt fikk de straffespark når Yunus Akgün ble felt innen for Trabzonspors 16-meter. Mauro Icardi gjorde seg klar og var sikker fra 11-meteren. Galatasaray fortsatte å presse på for flere scoringen. Både Icardi og Mertens var nære på flere scoringer.

I det 78. minutt fyrte Tasos Bakasetas av et godt langskudd fra distanse. Fernando Muslera gjorde en god redning som det ble en farlig retur på. Offsideplasserte Marc Bartra og Fernando Muslera kjempet om å nå returen, og Fernando Muslera måtte ut med båre etter sammenstøte.

Dommeren la til 11 minutter i overtid. Trabzonspor var offensive og farlige i sluttminuttene, men Galatasaray klarte å unngå scoring, og tar nok en 3 poenger.

9 poeng ned til Fenerbahce

Galatasaray leder for øyeblikket tabellen med 54 poeng, 9 poeng foran Fenerbahce som har en kamp til gode, som er mot Konyaspor på hjemmebane, mandag 6. februar.

Kampfakta:
Stadion: Nef
Dommere: Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu, Ekrem Kan
Galatasaray: Muslera (85. min Okan Kocuk), Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Torreira (46. min Berkan Kutlu), Oliveira (90+5. min Midtsjö), Barış Alper Yılmaz (46. min Yunus Akgün), Mertens (90+1. min Kaan Ayhan), Kerem Aktürkoğlu, Icardi
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen (70. min Bartra), Hugo, Denswil, Eren Elmalı, Siopis (69. min Yusuf Yazıcı), Bakasetas (80. min Bardhi), Abdülkadir Ömür (80. min Umut Bozok), Trezeguet, Lahtimi (46. min Gbamin), Maxi Gomez
Mål: 1. min Maxi Gomez (Trabzonspor), 18. min Mertens, 53. min Icardi (Straffespark) (Galatasaray)
Gule kort: 20. min Eren Elmalı, 51. min Trezeguet, 77. min Gbamin (Trabzonspor), 20. min Nelsson (Galatasaray)