Galatasaray slo Panathinaikos 2-1 i en treningskamp på Turk Telekom Arena

Det er mindre enn to uker til den tyrkiske serien starter for fullt. Før det er det Supercup finale mot Akhisarspor onsdag, 7 august. Galatasaray har handlet flere nye spillere under sommerens overgangsvindu. Av nyervervelsene så var det Adem Büyük, Seri, Jimmi, Babel og Okan som fikk starte kampen mot Panathinaikos. Flere førstelagsspillere som Muslera, Diagne og Feghouli fikk hvile.

Galatasaray fikk det første målet etter 11 minutter. Adem Buÿuk som nylig kom fra Yeni Malatyaspor satte inn 1-0 for hjemmelaget. Det ble også pauseresultatet.

I andre omgang skulle det bli flere mål. Først satte donk inn 2-0 ledelse etter 62 minutter, før Panathinaikos fikk et trøstemål på overtid. 2-1 ble sluttresultatet med flere spillere ute til kampen.

MÅL: Türk Telekom Stadyumu
DOMMER: Atilla Karaoğlan
GALATASARAY: Okan, Mariano (Linnes 65’), Luyindama, Marcao, Nagatomo (Ömer 70’), Donk (Atalay 81’), Seri (Emre 62’), Adem (Erencan 46’), Belhanda (Selçuk 46’), Jimmy (Yunus 53’), Babel (Mitroglou 75’)
PANATHINAIKOS: Dioudis (Kotsaris 50’), Insua (Theocharis 82’), Johansson (Apostolakis 71’), Kolovetsios (60’), Poungouras (Mavromatis 78’), Chatzitheodoridis (Emmanouilidis 71’), Chatzigiovanis, Donis, Zahid (Alexandropoulos 71′), Kolovos, Macheda (Vergos 71’)
MÅL: Adem (11’), Donk (62’), Konan (90+2’)