0-1 M. Turkyilmaz (17')

1-1 H. Seferović (36')

2-1 B. Kutlu (78')

Galatasaray slo Ofspor 2-1 på Nef stadion i fjerde runde i cupen

Galatasaray som slo Beşiktaş 2-1 i helgas serierunde, stilte med et helt nytt lag fra start når Ofspor kom på besøk på Nef stadion i fjerde runde i den tyrkiske cupen. Ofspor spiller på nivå fire i Tyrkia (3.Lig). Galatasaray slo Kastamonuspor hele 7-0 sist cup-runde.

Ofspor i ledelsen

12 minutter ut i kampen skapte Galatasaray kampens første store sjanse. Det var en dobbelsjanse for både Haris Seferović og Bafétimbi Gomis, men avslutningene til spiss-paret ble for svake.

I det 17. minutt var det Ofspor som overraskende tok ledelsen etter sin første sjanse i kampen. Mirac Turkyilmaz fyrte av en suser av et langskudd, fra drøye 20 meter, som Okan Kocuk ikke var i nærheten av å ta.

De neste minuttene presset Galatasaray Ofspor, og Bafétimbi Gomis hadde flere sjanser til å score, uten å lykkes. På den sjansen i det 21. minutt fikk han avslutte uforstyrret fra rundt 11 meter, men avslutningen gikk rett på Ofspors målvakt. I det 24. minutt fikk han nok en mulighet, noen meter fra mål, men innlegget fra kanten kom overraskende på Gomis, som heller ikke klarte å sette den sjansen.

I det 36. minutt satte Haris Seferović inn utligningen for Galatasaray etter innlegg fra Léo Dubois. Sveitseren var iskald og dempet ballen på brystet før han dunket ballen i mål

Galatasaray fortsatte å skape sjanser etter scoringen, uten å få noe uttelling. På overtid av omgangen var Ofspor var nære på å ta ledelsen igjen eller få straffespark. Léo Dubois og en Ofspor-spiller kjempet om å nå et innlegg innen for Galatasarays 16-meter, og det endte med en duell der begge løp inn i hverandre. Ofspor ville ha straffespark, men dommeren vinket spillet videre.

Galatasaray fortsatte å slite foran mål

Bafétimbi Gomis og Seferovic skapte omgangens første store sjanse i det 48. minutt. De to kombinerte fint, men avslutningen fra Bafétimbi Gomis gikk i stolpen fra 11 meter.

Galatasaray presset på i andre omgang, men ballen ville ikke i mål, før i det 78. minutt når Berkan Kutlu ladet skuddfoten fra 16 meter. Skuddet var ikke det aller beste, og Ofspors målvakt var nære på å ta ballen som sendte Galatasaray i ledelsen for første gang i kampen.

Flere mål ble det ikke heller i en kamp Galatasaray sløste men sjansene.

Kampfakta:

Stadion: Nef
Dommere: Cihan Aydýn, Cemal Alpay, Mehmet Akýncýk
Galatasaray: Okan Kocuk, Dubois (59. min Boey), Ross (29. min Emin Bayram), Metehan Baltacý, Van Aanholt, Yunus Akgün (59. min Barýþ Alper Yýlmaz), Berkan Kutlu, Midtsjö (85. min Özgür Baran Aksaka), Mata, Seferovic (85. min Kerem Aktürkoðlu), Gomis
Ofspor: Mýzhat Burak Sarý, Ali Osman Karnapoðlu, Serdar Yazýcý, Bora Ulu, Ahmet Aktaþ, Miraç Türkyýlmaz (82. min Erdem Cevahiroðlu), Fatih Mert Çýrtlýk, Mustafa Emin Birinci (54. min Furkan Iþýk), Oktay Bala (46. min Ömer Çetinbaþ), Hamza Ýpekçi (82. min Gökdeniz Gür), Vedat Erçin (72. min Sertan Vatansever)
Mål: 18. min Miraç Türkyýlmaz (Ofspor), 37. min Seferovic, 79. min Berkan Kutlu (Galatasaray)
Gule kort: 63. min Vedat Erçin, 67. min Furkan Iþýk (Ofspor)

Galatasarays førsteellever