89' I. Sehic

1-1 E. Cekici (15')

2-1 F. Calvo (82' Selvmål)

Galatasaray slo Konyaspor 2-1 på Nef stadion i den 7. runden i Süper Lig

Galatasaray kom inn til kampen med to strake seire i Süper Lig, og 13 poeng på de første seks kampene, mens Konyaspor ledet ligaen med 14 poeng. Konyaspor hadde ikke sluppet inn noen mål i ligaen før de møtte Galatasaray.

Historisk sett har Galatasaray aldri tapt en ligakamp mot Konyaspor på hjemmebane (17 seire og 4 uavgjort). Det skulle heller ikke bli tap denne gangen heller.

Okan Buruk startet med samme lag som slo Kasimpasa sist runde. Spillere som Mauro Icardi, Juan Mata, Yusuf Demir, Haris Seferovic og Milot Rashica var alle på benken fra start.

Sergio Oliveira med tidlig scoring

Galatasaray gikk rett i angrep på Konyaspor, og etter bare ett minutt satte Sergio Oliveira inn 1-0 og sitt første mål i Galatasaray-trøya. Sacha Boey kjempet til seg ballen innen for 16-meteren, og serverte en fin pasning til Sergio Oliveira som hadde en enkel oppgave med å sette inn kampens første mål. Sergio Oliveira har hatt flere fine langskudd som har truffet tverrliggeren i kamper tidligere i sesongen. Endelig ble det nettkjenning for portugiseren.

I det 15. minutt kom Konyaspor tilbake i kampen og satte inn 1-1. Endri Cekici fyrte av et langskudd som gikk i mål. Fernando Muslera fikk en par fingre på ballen, uten at han klarte å avverge scoring.

Konyaspor var det beste laget i første omgang og burde ha ledet til pause. Fernando Muslera hadde en par gode redninger. I tillegg hadde Konyaspor to skudd i tverrliggeren.

Icardi inn i andre omgang

Galatasaray tettet igjen bakover på banen og spilte bedre i andre omgang, men de slet med å få hull på byllen til Konyaspor. I det 61 minutt ble Mauro Icardi og Yusuf Demir byttet inn. Da ble det endelig nett-telling for Galatasaray.

I det 81. minutt serverte Yusuf Demir et innlegg som Icardi var nære på å sette i mål. I stede var det Francisco Calvo som fikk en fot på ballen og satte ballen i eget mål.

I det 89. minutt fikk Ibrahim Sehic i Konyaspor-buret sitt andre gule kort. Det første fikk han for kjefting på dommeren, mens det andre fikk han etter knuffing med Icardi. Flere mål ble det ikke og Galatasaray tok med seg alle 3 poengene.

Kampfakta:

Stadion: Nef
Dommere: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Van Aanholt (Dk. 78 Dubois), Torreira, Oliveira (87. min Midtsjö), Yunus Akgün, Mertens (63. min Yusuf Demir), Kerem Aktürkoğlu (87. min Berkan Kutlu), Gomis (62. min Icardi)
Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Bruno Paz (65. min Pavicic), Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Endri Çekici (31. min Cebrail Karayel, 81. min Oğulcan Ülgün), Bytyqi, Muhammet Demir (81. min Diouf)
Mål: 1. min Oliveira, 81. min Calvo (Selvmål) (Galatasaray), 15. min Endri Çekici. min (Konyaspor)
Røde kort: 89. min Sehic (Konyaspor)
Gule kort: 21. min Kerem Aktürkoğlu, 88. min Muslera, 88. min Icardi, 90+8. min Midtsjö (Galatasaray), 68. min Calvo, 84. min Oğulcan Ülgün (Konyaspor)