1-0 V. Nelsson (26')

1-1 A. Boa Morte (57')

2-1 D. Mertens (86')

Galatasaray slo Kayserispor 2-1 på Rams Park i den 20. runden i Süper Lig

Galatasaray avgjorde på slutten og tok en viktig seier mot Kayserispor denne runden i Süper Lig. Fenerbahçe slo Gaziantep FK 0-1 på bortebane denne runden, og hadde en ledelse på fem poeng ned til Galatasaray før Kayserispor gjestet Istanbul.

Victor Nelsson satte inn kampens første scoring i det 26. minutt. Dries Mertens serverte en fin corner som dansken headet via foten til en Kayserispor og i mål.

Like før pause fikk Kayserispor straffespark etter at Abdülkerim Bardakcı handset innenfor 16-meteren. Stephane Bahoken gjorde seg klar fra krittmerket, men Fernando Muslera gikk til rett side på et svakt straffespark.

Kayserispor svarte i andre omgang

Kayserispor skulle likevel få utligningen i andre omgang etter at Lucas Torreira forærte ballen til Aylton Boa Morte. I det 57. minutt spilte uruguayaner en svak pasning bakover i banen. Det ble en perfekt pasning til Aylton Boa Morte som kom på løp i bakrommet til Galatasaray. Fernando Muslera fikk en hånd på avslutningen, men ballen gikk likevel i mål.

Galatasaray presset på etter scoringen, men måtte ha straffespark for å ta seieren. I det 87. minutt dømte dommeren straffespark etter at Barış Alper Yılmaz ble holdt i feltet. Dommer Atilla Karaoğlu måtte se på VAR-skjermen før han bestemte seg for å blåse straffespark. Dries Mertens var sikker fra 11-meteren, og sendte Galatasaray-fansen til himmels.

Tre kamper denne uken

Galatasaray møter Umraniyespor i femte runde i cupen, torsdag 18. januar, mens en hard bortekamp i ligaen mot Trabzonspor venter søndag 21. januar.

Kampfakta
Lagoppstilling

Galatasarays førsteellever

Tabell

Süper Lig