1-0 W. Zaha (33')

2-0 W. Zaha (50')

2-1 K. Omeruo (53')

Galatasaray slo Kasımpaşa 2-1 på hjemmebane i den 11. runden i Süper Lig

Wilfried Zaha ble kampens store spiller med to scoringer i 2-1-seieren over Kasımpaşa i den 11. serierunden. Han satte inn 1-o etter et herlig langskudd i det 32. minutt, mens han satte inn 2-0 i det 50. minutt. Wilfried Zaha står nå med tre ligascoringer, i tillegg til 1 i Champions League denne sesongen. Kasımpaşa svarte umiddelbart og tre minutter senere satte Kenneth Omeruo inn 2-1 på hodet etter corner. Flere mål ble det ikke, og Galatasaray tok sin 10. strake seier i ligaen.

Et skår i gleden er at Fernando Muslera måtte ut med en albueskade i det 60. minutt. Det er forventet at den rutinerte målvakten er ute av spill i én måned, og han går dermed glipp av Champions League kampene mot Bayern München og Manchester United.

Tok over på tabelltopp

Med 10 seire og 1 avgjort på de første 11 kampene tar Galatasaray tabelltoppen fra Fenerbahçe, som tapte 2-3 for Trabzonspor denne runden.

Champions League til uken

Galatasaray har en vanskelig oppgave til uken. Da venter Bayern München på bortebane i Champion League. Kampen spilles onsdag 8. november klokken 21:00 (norsk tid). 

Kampfakta

Lagoppstilling

Galatasarays førsteellever

Tabell

Süper Lig