Galatasaray slo Hatayspor 2-1 på Atatürk Olympiastadion i den 2. runden i Süper Lig

Galatasaray spilte første hjemmekamp i serien på Atatürk Olympiastadion ettersom på Turk Telekom Arena ikke er klarert for spill enda. Det ble en sjokkstart på kampen. Etter tre minutter satte Hatayspor og Saba Lobzhanidze inn 0-1. Etter 30 minutter ble det balanse i regnskapet. Først hadde Alexandru Cicâldău en stor sjanse fra 11 meter, men rumeneren avsluttet i stolpen. Returen gikk til Sofiane Feghouli som enkelt satte inn 1-1, som også ble pauseresultatet

Andre omgang

Galatasaray skapte ikke all verden i andre omgang, men fikk likevel vinnermålet på slutten av kampen i det som til slutt ble en sliteseieren. I det 88. minutt serverte Ömer Bayram et fint innlegg på frispark til Christian Luyindama, som headet inn 1-2 for Galatasaray. Dermed ble det tre poeng for Galatasaray i en middels kamp.

Fullpott etter to runder

Galatasaray står med fullpott og seks poeng etter to runder. Det samme gjør Altay, Trabzonspor, Fenerbahce og Konyaspor, mens Besiktas gikk på poengtap mot Gaziantep FK denne runden.