0-1 A. Kizildag (29')

1-1 W. Zaha (72')

2-1 B. Yilmaz (89')

Galatasaray slo Gaziantep FK 2-1 på Rams Park i den 23. runden i Süper Lig

Galatasaray tok alle poengene mot Gaziantep FK i en sliteseier som ble avgjort på slutten. Mauro Icardi startet sin første kamp på topp for Galatasaray, siden han pådro seg en øyeskade på julaften 2023 mot Fenerbahçe.

Som forrige kamp mot Istanbulspor, var det gjestene som kom i gang på Rams Park. I det 29. minutt satte Arda Kizildag inn 0-1 for Gaziantep FK. I pausen gjorde Okan Buruk grep og Wilfried Zaha ble byttet inn for Kerem Demirbay.

Slo tilbake i andre omgang

Galatasaray hadde ballen mesteparten av kampen og misbrukte flere store sjanser. Ikke før i det 72. minutt kom utligningen når Wilfried Zaha satte inn 1-1. Med UltrAslan i ryggen presset Galatasaray på for seier, og i det 89. minutt sendte Barış Alper Yılmaz Rams Park til himmels når han satte inn 2-1.

På overtid hadde Mauro Icardi en scoring i nettet, men målet ble korrekt annullert for offside på Halil Dervişoğlu i hendelsen før scoringen.

Fenerbahçe med ny seier

Fenerbahçe slo Ankaragücü 2-1 på hjemmebane denne runden. Galatasaray og Fenerbahçe  ligger fortsatt likt poengmessig på tabellen med 60 poeng. Lagene har en ledelse på 23 poeng ned til Trabzonspor på tredjeplass.

Kampfakta
Lagoppstilling

Galatasarays førsteellever

Tabell

Süper Lig