Galatasaray slo Denizlispor 2-1 på Turk Telekom Arena i den 18. runden i Süper Lig

Henry Onyekuru som ble hentet i januarvinduet er fortsatt malaria syk, men er ventet tilbake på trening neste uke. Martin Linnes startet sin første ligakamp for sesongen på høyre backen. Emre Akbaba startet også sin første kamp for sesongen etter at han har vært ute med skade.

Emre Akaba avgjørende igjen

Emre Akaba som også scoret sist cupkamp mot Caykur Rizespor skulle også notere seg for mål i denne kampen. Etter 26 minutter satte han inn 1-0 for Galatasaray. Falcao som bare sto med 3 scoringer denne sesongen skulle også få sin scoring i andre omgang. I det 57. minutt satte han inn 2-0 til hjemmelaget. Denizlispor skulle skape spenning i kampen når de reduserte i det 64 minutt. Muhammet satte inn 2-1. De var også nære på å sette inn 2-2, men takket være en god redning av Muslera så ble det ikke flere mål i kampen.

Sivasspor med ny seier

Sivasspor tok en vanskelig 1-2 seier borte mot Besiktas denne runden. De leder fortsatt tabellen, 10 poeng foran Galatasaray som ligger på 6. plass.

Kampfakta:

STADION: Türk Telekom
DOMMERE: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Cevdet Kömürcüoğlu
GALATASARAY: Muslera – Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Lemina, Seri, Feghouli, Ömer (Dk. 86 Sekidika), Emre Akbaba (Dk. 76 Taylan), Falcao (Dk. 90+4 Adem)
DENİZLİSPOR: Stachowiak – Zeki, Mustafa (Dk. 59 Muhammet), Oğuz, Lopes, Murawski, Onazi (Dk. 64 Sedat), Sacko, Olcay (Dk. 77 Estupinan), Aissati, Rodallega
MÅL: Dk. 26 Emre Akbaba, Dk. 57 Falcao (Galatasaray) – Dk. 64 Muhammet (Denizlispor)
GULE KORT: Marcao (Galatasaray) – Onazi, Murawski, Rodallega, Sacko (Denizlispor)