1-0 M. Icardi (26')

Mert Günok (30')

1-1 A. Oxlade-Chamberlain (69')

2-1 M. Icardi (82')

Galatasaray slo Beşiktaş 2-1 på Rams Park i den 9. runden i Süper Lig

Galatasaray-fansen hadde gjort klart bannere som ble heist opp før kampen for å markere den kommende 100 årsdagen til Tyrkia, som er 29. oktober 2023. I tillegg spilte Galatasaray med egen drakt for anledningen.

Det ble en intens og dramatisk kamp, som det ofte er mellom lagene. Målmaskinen Mauro Icardi sendte Galatasaray i føringen i kampen etter XX minutter. I det 29. minutt var samme mann farlig frampå igjen. Beşiktaş sin målvakt Mert Günok var på etterskudd når han prøvde og stoppe argentineren utenfor 16-meteren. I tillegg presterte han å ta ballen med hånden, og etter at dommeren hadde brukt VAR fikk han fortjent det røde kortet.

I det 69. minutt slo Beşiktaş tilbake og utlignet med ti mann. Alex Oxlade-Chamberlain satte inn scoringen for bortelaget. Som så mange ganger før, så ble Mauro Icardi avgjørende. I det 81. minutt ble Galatasaray tildelt straffespark etter hands i feltet til Beşiktaş. Mauro Icardi var sikker fra krittmerket og satte inn sitt 10 ligamål denne sesongen, og sitt 14 totalt i alle turneringer.

Icardi pådro seg en ankelskade 

Et skår i gleden er at Galatasaray muligens må klare seg uten Mauro Icardi i tirsdagens kamp mot Bayern München i Champions League. Argentineren pådro seg en ankelskade under kampen. Dette ble bekreftet på en MR-skanning etter kampen. Icardi ble værende på banen i over 90 minutter og klaget over ankelsmerter etter kampen.

Kampfakta

Lagoppstilling

Galatasarays førsteellever

Tabell

Süper Lig