1-0 M. Icardi (17')

1-1 C. Tosun (27')

2-1 M. Icardi (58')

Galatasaray slo Beşiktaş 2-1 på Nef stadion i den 12. runden i Süper Lig

Mye sto på spill når by-rival Beşiktaş gjestet Nef stadion. Galatasaray trengte en seier for å henge med helt i toppen på tabellen. Det samme med Beşiktaş  som nylig hadde ansatt Senol Günes som ny trener.

Galatasaray best i første omgang

Galatasaray startet kampen beste og 17. minutter ut i kampen tok de ikke ufortjent ledelsen når Mauro Icardi bankert inn 1-0 for Galatasaray. Barış Alper Yılmaz hadde en fin assist på hode i feltet som Mauro Icardi tok godt vare på.

Beşiktaş skapte lite sjanser, men i det 27. minutt kom de tilbake i kampen etter dødball som tidligere Galatasaray-spiller Gedson Fernandes serverte i feltet. Cenk Tosun var sist på ballen og det sto 1-1.

I det 33. minutt var Dries Mertens veldig nære på å sende Galatasaray i ledelsen etter en lur dødball langs bakken fra Sergio Oliveira. Dries Mertens fikk avsluttet like foran mål, men Mert Gunok i Beşiktaş-målet  gjorde en god redning.

Icardi avgjorde i andre omgang

I andre omgang ble Mauro Icardi den store helten for Galatasaray. I det 58. minutt satte han inn 2-1 på hodet etter fint innlegg av Sergio Oliveira.

I det 70. minutt kunne han ha blitt tremålscorer når han fikk avsluttet på bakerste stolpe etter innlegg fra Dries Mertens. Ballen kom kjapt på Mauro Icardi som avsluttet i krysset og ut.

En ball i metallet hadde Kerem Aktürkoğlu også fire minutter senere. Tyrkeren som kom inn som innbytter for Barış Alper Yılmaz i andre omgang driblet først av en mann før han avsluttet i tverrliggeren.

I det 83. minutt holdt Cenk Tosun på å ødelegge kvelden for Galatasaray. Han fyrte av et skudd som hadde god retning, og som duppet veldig på slutten, men Fernando Muslera var årvåken og fikk slått ballen til corner.

I det 86. minutt var Milot Rashica nære på å sette inn 3-1 for Galatasaray. Han fikk bare gå og gå til han fikk avslutte fra fin posisjon, men Mert Gunok gjorde en fin refleksredning.

Beşiktaş presset på for utligning i sluttminuttene, men Galatasaray holdt unna og tok med seg alle pongene fra kampen, og klatrer til en foreløpig andreplass på tabellen.