1-0 K. Akturkoglu (12')

1-1 S. V. de Streek (33')

2-1 K. Akturkoglu (59')

Galatasaray slo Antalyaspor 2-1 på Rams Park i den 27. runden i Süper Lig

Mauro Icardi måtte stå over kampen mot Antalyaspor etter han ble straffet for usportslig oppførsel mot Ankaragücü sist serierunde. Galatasaray-fansen protesterte mot det tyrkiske fotballforbundet ved å være stille i tre minutter fra kampstart. Det som fikk begeret til å renne over var straffespark som dommeren ga Fenerbahçe på overtid denne runden, og som reddet seieren for de gul-blå, samt utestengelsen av Icardi.

I det 8. minutt fikk Galatasaray et straffespark etter at Tetê ble felt innenfor 16-meteren. Dommer Abdulkadir Bitigen måtte se på VAR-bildene før han konkluderte med straffespark. Kerem Aktürkoğlu var sikker fra krittmerket. I det 32. minutt utlignet Antalyaspor når Sander Van de Streek satte inn 1-1 etter innlegg fra kanten. I det 36. minutt hadde Carlos Vinícius en ball i nettet, men målet ble annullert på grunn av en dytt i forkant av scoringen.

Galatasaray, som jakter sin 17. strake seier på hjemmebane i ligaen, slo tilbake på overtid av første omgang. Kerem Aktürkoğlu tenget seg nok engang på scoringslisten. Dommeren dømte først oppside, men etter flere nervepirrende VAR-minutter, dømte dommeren til slutt mål. Kerem Aktürkoğlu hadde også muligheten for et hat-trick i andre omgang, etter at Galatasaray fikk nok et straffespark, men denne gangen bommet tyrkeren.

Kampfakta
 
Lagoppstilling

Galatasarays førsteellever

Tabell

Süper Lig