1-0 M. Icardi (13')

2-0 M. Icardi (63')

Galatasaray slo Sivasspor 2-0 på Nef stadion i den 33. runden i Süper Lig

Mauro Icardi som scoret begge målene sist kamp for Galatasaray imponerte igjen, med to scoringer mot Sivasspor på Nef stadion. Det første målet kom etter 13 minutter etter målgivende pasning fra Kerem Aktürkoğlu, mens det andre målet kom i det 63. minutt. Sacha Boey la inn til Icardi som klarte å heade i mål fra ganske håpløs vinkel. Sivasspors målvakt må ta noe av skylden for scoringen. Mauro Icardi står nå med 19 ligamål på 22 kamper denne sesongen. Flere mål ble det ikke, og Galatasaray tar tre nye poeng i innspurten av serien.

Galatasaray er nå svært nære på å ta seriemesterskapet når to kamper gjenstår. Vinner de mot Ankaragücü neste kamp er gullet sikret før kampen mot Fenerbahce i siste runde. Spiller de uavgjort mot Ankaragücü, må Fenerbahce vinne med minst tre mål for å ta igjen Galatasaray i siste kamp. Galatasaray leder 3-0 innbyrdes, som kommer før målforskjell når serien skal avgjøres.

Kampfakta:
Stadion: Nef
Dommere: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, İbrahim Çağlar Uyarcan
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira (86. min Berkan Kutlu), Oliveira (66. min Midtsjö), Rashica (66. min Barış Alper Yılmaz), Mertens (74. min Mata), Kerem Aktürkoğlu, Icardi (86. min Gomis)
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Camara, Hakan Arslan (78. min Mehmet Albayrak), Cofie, Robin Yalçın (57. min Keita), N’Jie (46. min Ahmed Musa), Gradel (60. min Emre Gökay), Caicedo (46. min Leke James)
Mål: 13. og 63. min Icardi (Galatasaray)
Gule kort: 45+1. min Robin Yalçın (Demir Grup Sivasspor), 55. min Mertens (Galatasaray)
 

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever