Galatasaray slo Erzurum BB 2-0 på Turk Telekom Arena i den 26. runden i Süper Lig

Mostafa Mohamed og Fernando Muslera var den store forskjellen mellom lagene når Galatasaray tok i mot Erzurum BB på Turk Telekom Arena i den 26. runden i Süper Lig. Mostafa Mohamed noterte seg  for to scoringer for Galatasaray i første omgang. Det gjør at egypteren står med fem mål på like mange kamper spilt. Arda Turan var også nære på scoring for vertene i første omgang med en avslutning i krysset.

I andre omgang hang Erzurum BB mer med i kampen og yppet seg med flere store muligheter. Fernando Muslera hadde en bra kamp og reddet det som kom. Emre Kılınç hadde en avslutning i nettet, men etter å ha brukt VAR ble scoringen trukket tilbake av dommer Mete Kalkavan. Onyekuru tempet ballen og var så vidt borti med armen i hendelsen forut scoringen. 2-0 ble sluttresultater, som betyr at Galatasaray tar sin åttende strake seier i serien. 

Fortsatt tabelltopp

Galatasaray har en luke på tre poeng ned til Fenerbahce og Besiktas. Fenerbahce slo Trabzonspor 0-1 borte, mens Besiktas møter Yeni Malatyaspor på bortebane denne runden, tirsdag 2. mars.

Kampfakta:

Stadion: Türk Telekom
Dommere: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Kemal Yılmaz
Galatasaray: Muslera – Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Etebo (72. min Taylan Antalyalı), Fernandes, Emre Kılınç (72. min Belhanda), Arda Turan (83. min Babel), Onyekuru (83. min Kerem Aktürkoğlu), Mohamed (86. min Falcao)
BB Erzurumspor: Göktuğ Bakırbaş – Butko, Da Costa, Teikeu, Leo, Omolo, Osman Çelik (76. min Mehmet Uçar), Rahman Buğra Çağıran (46. min Rashani), Cenk Ahmet Alkılıç (76. min Emrah Başsan), Aatif, Gomes (67. min El Kabir)
Mål: 38, 45. min Mohamed (Galatasaray)
Gule kort: Etebo, Mohamed, Taylan Antalyalı (Galatasaray) – Teikeu, Aatif, El Kabir (BB Erzurumspor)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever