Galatasaray slo Caykur Rizespor 2-0 på Turk Telekom Arena i den 10. runden i Süper Lig

Bare seier var godt nok for Galatasaray når Caykur Rizespor kom på besøk på Turk Telekom Arena. Galatasaray har slitt foran mål og bare scoret 9 mål på 9 ligakamper så langt denne sesongen.

Galatasaray var heldige fra start. Etter 15 minutter tok Galatasaray ledelsen etter selvmål av Montassar Talbi. Montassar Talbi stanget innlegget fra Ömer Bayram i eget nett. Like etter var Caykur Rizespor uheldig igjen når de laget et klønete straffespark. Innlegget til Şener traff hånden til en Caykur Rizesporspiller. Dommeren var ikke i tvil og pekte på straffemerket. Babel var sikker fra 11-meteren og det sto 2-0 til Galatasaray etter det var spilt 18 minutter. Resten av omgangen skapte Galatasaray svært lite. Det var Rizespor som var farligst foran mål.

Andre omgangen var heller ikke noe å skryte over for Galatasaray. De skapte få sjanser foran mål. Caykur Rizespor hadde noen halvsjanser uten å få uttelling i målprotokollen. Galatasaray tar med seg alle poengene fra kampen uten å imponere noe særlig. De må opp mange hakk til uken når de skal spille borte mot Real Madrid i Champions League. En kamp de må vinne for å ha mulighet til å gå videre i gruppespillet.