Galatasaray slo Besiktas 2-0 på Turk Telekom Arena i den 31. runden i Süperlig

Det var duket for nok et Istanbulderby der Besiktas gjestet Turk Telekom Arena. Etter som Basaksehir slo Osmanslspor tidligere på dagen så måtte Galatasaray vinne mot Besiktas for å beholde serieledelsen (4 kamper gjenstår). Galatasaray gikk ut og presset Besiktas fra start, men Besiktas var farlig på kontringer og var nære på å ta ledelsen etter at Negredo kom alene med Muslera. Galatasaray tok istede ledelsen etter 22 minutter og Fernando la på til 1-0.

Andre omgang skulle bli en fartfylt omgang med flere sjanser til begge lag de ikke klarte å sette. I det 65. minutt fikk Tosic rødt kort og Galatasaray straffespark, men Gomis satte ballen i tverrliggeren. Garry Rodigues var mer beslutsom 5 minutt senere og la på det 2-0 ledelse til løvene! Dette ble også sluttresultatet og Galatasaray stakk av med 3 viktige poeng i innspurten av ligaen.

Når 3 runder gjenstår så leder Galatasaray (66) med 1 poeng på Basaksehir (65), 3 poeng på Fenerbahce (63) og 4 poeng Besiktas (62).

Galatasaray har igjen Akhisarspor (neste helg), Yeni Malatyaspor (hjemme) og Göztepe (borte).

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, Alper Ulusoy
GALATASARAY: Muslera, Mariano (Linnes 22), Maicon, Denayer, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli (Sinan 78), Belhanda (Selçuk), Rodrigues, Gomis
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe (Vida 61), Tosic, Adriano, Tolgay (Oğuzhan 81), Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo (Lens 35)
MÅL: Fernando 23, Rodrigues 70
GULE KORT: Belhanda, Fernando/ Adriano, Talisca
RØDE KORT: Tosic 65