Galatasaray slo Istanbul Basaksehir 2-0 på Turk Telekom Arena i den 29. runden i Süperlig

Lagene lå på hendholdsvis første (GS) and andre (Basaksehir) plass før den 29. runden ble sparket i gang, og etter som Besiktas vant sin kamp så ble det en ytterst viktig kamp for begge lagene. Kaptein Selcuk spilte ikke fra start mens urokråka Emre Belozoglu var kaptein for gjestene.

Det var en første omgang med høyt tempo og mange dueller men de helt store sjansene uteble. Emre kom selvfølgelig i fokus som alltid på Turk Telekom Arena og pratet på seg et gult kort.

Andre omgang skulle bli mye bedre for hjemmelaget og i det 60. minutt scoret Mariano etter et herlig langskudd som gikk i krysset. Mariano spilte seg flott igjennom og skar inn fra høyrekanten og avsluttet med venstrebeinet (feilfoten) uten for 16-meteren. I det 90. minutt satte de spikeren i kisten og la på til 2-0 etter et heldig selvmål av Adebayor. Serdar slo ballen med hånden etter duell i feltet på corner, og ballen endret retning å traff hodet til Adebayor før den gikk i mål.

Med kun 6 kamper som gjenstår så leder GALATASARAY serien foran Basaksehir og Besiktas som deler 2. plassen, 1 poeng bak. På 4. plass ligger Fenerbahce, 3 poeng bak Galatasaray. Til midtuka er det returoppgjør i cupen mot Akhisarspor før turen går til Alanya der de møter Alanyaspor lørdag 21. april.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy, Koray Gençerler
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Denayer, Nagatomo, Belhanda, Donk, Rodrigues, Fernando (Tolga 74), Feghouli (Sinan 79), Gomis (Eren 88)
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre (İrfan Can 72), Elia (Kerim 79), Arda (Mossoro 64), Visca, Adebayor