Galatasaray tapte 1-3 mot Trabzonspor på Turk Telekom Arena i den 30. runden i Süper Lig

Galatasaray er helt ute av gullkampen etter de tapte mot Trabzonspor på hjemmebane. Emre Akbaba startet kampen på topp ettersom Falcao fortsatt er ute med skade og Adem Büyük suspendert. Feghouli var nære på å sette inn 1-0 for Galatasaray etter 9. minutter, men avslutningen gikk like over. Feghouli havnet i fokus igjen i det 29. minutt. Han fikk direkte rødt kort etter han sparket til en Trabzonsporspiller. Vondt skulle bli være når Trabzonspor fikk straffespark i det 40. minutt. Jose Sosa satte inn 0-1 til Trabzonspor, som også ble pauseresultatet.

Andre omgang

Det ble en vanskelig andre omgang for Galatasaray med bare 10 mann. Trabzonspor økte ledelsen i det 69. minutt når Filip Novak stanget inn 0-2. Galatasaray skulle også få en scoring i kampen, men den kom ikke før 3 minutter på overtid da de ble tildelt straffespark, som Seri satte i mål. Men det skulle bli flere mål i kampen. Målkongen i Süper Lig Alexander Sørloth banket inn 1-3 i det 95. minutt. Det ble også sluttresultatet.

Galatasaray på fjerdeplass

Galatasaray ligger nå på en fjerdeplass med 52 poeng, 2 poeng bak Sivasspor på tredje som spilte 0-0 mot Kasimpasa denne runden. Like bak ligger Fenerbahce og Besiktas som begge har 50 poeng.