1-0 A. Cicaldau 31'

1-1 A. Bakasetas 84'

1-2 E. Visca 90'

Galatasaray tapte 1-2 mot Trabzonspor på Nef stadion i den 23. runden i Süper Lig

Domènec Torrent har fått verst-tenkelig start på jobben som Galatasaraytrener etter han kom til klubben. Etter tap i de to første kampene ventet nok et tap når Trabzonspor gjestet Nef stadion

Galatasaray tok ledelsen

Det var Galatasaray som startet best og tok ledelsen i kampen i første omgang. I det 31. minutt dømte dommeren straffespark til Galatasaray etter at Kerem Aktürkoğlu ble felt innenfor Trabzonspors 16-meter. Alexandru Cicâldău gjorde seg klar fra krittmerket og satte inn 1-0 for Galatasaray, som også sto seg til pause.

Trabzonspor med sterk sluttspurt

Trabzonspor snudde kampen på slutten av andre omgang. Først utnyttet Tasos Bakasetas en svak klarering av Marcão i det 84. minutt. Mens på overtid satte Edin Višća inn 1-2 etter forferdelig spill av Fatih Özturk og Taylan Antalyali.

Galatasaray nærmer seg nedrykksstreken 

Galatasaray ligger nå på 15. plass, bare 3 poeng over nedrykksstreken. De har kniven på strupen og må snart snu den dårlige trenden om de skal berge plassen. 

Kampfakta:
Stadion: Nef
Dommere: Atilla Karaoğlan, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Fatih Öztürk, Boey (88. min Yedlin), Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Emre Kılınç (88. min Morutan), Cicaldau (70. min Feghouli), Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (62. min Babel)
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Hugo, Denswil (46. min Siopis), Puchacz, Berat Özdemir (46. min Ahmetcan Kaplan), Dorukhan Toköz (79. min Yunus Mallı), Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
Mål: 31. min Cicaldau (Straffespark) (Galatasaray), 84. min Bakasetas, 90. min Visca (Trabzonspor)
Gule kort: 29. min Uğurcan Çakır, 30. min Denswil, 41. min Peres, 90+2. min Yunus Mallı (Trabzonspor), 58. min Marcao, 80. min Fatih Öztürk (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever