Galatasaray tapte 1-2 mot Benfica på hjemmebane i 16.-delsfinalen i Europa League

Det var Galatasaray som startet kampen best. Onyekuru var nære på å sette inn 1-0 ledelse til hjemmelaget etter 18. minutter. Istede var det Benfica som skulle få en heldig scoring. Marcão var uheldig å kom så vidt borti ballen med armen når han prøvde bryste ballen innen for 16-meteren. Dommeren dømte straffe som Eduardo Salvio satte i mål. Det ble også pauseresultatet.

I andreomgang kom Galatasaray tilbake i kampen og utlignet etter 54 minutter. Christian Luyindama stanget ballen i mål etter fint innlegg fra Nagatomo. Men Benfica skulle være effektive å la på til 1-2 i det 64. minutt. Haris Seferovic satte ballen sikkert i mål etter han ble spilt igjennom og kom alene med Muslera. Det ble også sluttresultatet. Dermed har Galatasaray en vanskelig oppgave i returoppgjøret i Portugal neste torsdag.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
DOMMERE: Jesus Gil Manzano, Roberto Alonso, Diego Barber Sevilla, Ridardo De Burges, Santiago Jaime Latre, Juan Yuste
GALATASARAY: Muslera, Nagatomo, Luyindama, Marcao, Linnes (Mariano 73’), Fernando, Ndiaye (Sinan 73’), Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne
SL BENFICA: Vlachodimos, Corchia, Ruben Dias, Ferreira, Ribeiro, Salvio (Appelt 47’), Fernandes (Samaris 87’), Florentino, Cervi (Krovinovic 81’), Felix, Seferovic
MÅL: Salvio (27’), Luyindama (54’), Seferovic (64’)
GULE KORT: Fernando (40’), Gedson (41’), Ndiaye (50’) Appelt (53’), Nagatomo (70’)