Galatasaray spilte uavgjort 1-1 mot Konyaspor i den 13. runden i Süperlig

Et karantenepreget lag tok imot Konyaspor på Turk Telekom Arena. Garry Rodrogies, Ndiaye og Ryan Donk soner karantene etter trubultene som endte i slagsmål når de møtte Fenerbahce. Fatih Terim og Hasan Sas sonet også karantene på trenerbenken, så Levent Sahin og Ümit Davala hadde treneransvaret i kampen.

Galatasaray presset på fra start. Fernando som er tilbake fra skade fyrte et farlig langskudd etter noen minutter. Kampen gjevnet seg mer ut etterhvert. Konyaspor var nærmest å score før pause når Jahovic var alene med Muslera i det 40. minutt, men Muslera reddet mesterlig.

I andre omgang skulle Johovic også være farlig frampå. I det 50. minutt ble han spilt igjennom og fikk avsluttet fra litt skrå vinkel, men ballen gikk over mål. Konyaspor skulle likevel få det første målet i det 68. minutt, men i feil mål. Ugur Demirok headet ballen i en annen Konyasporspiller før ballen gikk i mål etter at Mariano la inn et innlegg mot Eren Derdiyok.  Det ble drama på slutten av kampen når Serdar Aziz felte Skubic innenfor 16-meteren. Dommeren dømte straffe og rødt kort til Serdar. Samme mann var sikker fra 11-meteren og satte inn 1-1 i det 89. minutt. Det ble også sluttresultatet og Galatasaray mistet 2 poeng i sluttminuttene.

STAT: Türk Telekom Stadyumu

DOMMERE: Hüseyin Göçek, Mehmet Cem Hanoğlu, Erdem Bayık, Serkan Çınar
VAR DOMMERE: Halis Özkahya, Ali Şansalan
GALATASARAY: Muslera, Maicon, Serdar, Ozan, Mariano, Ömer, Selçuk (Muğdat 66’), Fernando (Celil 81’), Onyekuru, Feghouli, Eren
ATİKER KONYASPOR: Serkan, Diagne, Uğur, Ferhat (Amir 80’), Skubic, Jonsson (Fofana 72’), Ömer Ali, Jevtovic, Milosevic, Traore, Jahovic (Yatabare 72’)
MÅL: Uğur (k.k, 69’), Skubic (90’)
GULE KORT: Ozan (48’), Traore (57’), Serkan (90’), Amir (90’)
RØDE KORT: Serdar (88’)