Galatasaray spilte uavgjort 1-1 mot Fatih Karagumruk i den 32. runden i Süper Lig

Den dårlige formen fortsetter for Galatasaray som gikk på nok en poengtap når de møtte Fatih Karagumruk i serien. Galatasaray står kun med 1 serien på de siste 6 kampene i Süper Lig. Norske Vegar Eggen Hedenstad startet på benken for gjesten. 

Det ble en målløs første omgang, tross for at Mostafa Mohamed hadde en scoring i nettet, men scoringen ble annullert grunnet hands på Ryan Babel i situasjonen før scoringen. Det var Fatih Karagumruk som fikk den første tellende scoringen. Alassane Ndao satte inn 0-1 i det 60. minutt. Galatasaray svarte imidlertid med engang. I det 62. minutt satte Ryan Babel inn utligningen. Det ble dramatikk på slutten av kampen. I det 79 minutt fikk Ryan Donk direkte rødt kort for felling av Artur Sobiech som bakerste mann. Like før slutt ble Galatasaray tildelt straffespark etter at Kerem Akturkoglu ble felt innen for Fatih Karagumruks 16-meter, men etter å ha brukt VAR trakk dommeren tilbake avgjørelsen. 1-1 ble dermed sluttresultatet

Galatasaray på tredjeplass

Galatasaray ligger nå på en tredjeplass, 8 poeng bak Besiktas og ett bak Fenerbahce når 8 kamper gjenstår. 

Kampfakta:

Stadion: Türk Telekom
Dommere: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Erdinç Sezertam
Galatasaray: Muslera, Yedlin (28. min Şener Özbayraklı), Donk, Marcao, Ömer Bayram, Etebo (83. min Kerem Aktürkoğlu), Fernandes, Emre Akbaba (68. min Emre Kılınç), Oğulcan Çağlayan (68. min Feghouli), Babel, Mostafa Mohamed (83. min Luyindama)
Fatih Karagümrük: Viviano, Koray Altınay (90. min Mevlüt Erdinç), Roco, Zukanovic, Balkovec, Efe Tatlı (68. min Hedenstad), Bertolacci (59. min Aksel Aktaş), Ndao, Jimmy Durmaz, Lens (59. min Salibur), Sobiech
Mål: 59. min Ndao (Fatih Karagümrük), 62. min Babel (Galatasaray)
Røde kort: 79. min Donk (Galatasaray)
Gule kort: 15. min Mostafa Mohamed, 41. min Emre Akbaba, 84. min Babel, 90. min Fernandes (Galatasaray), 57. min Roco, 70. min Viviano (Fatih Karagümrük)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever