1-0 D. Mertens (31')

Galatasaray slo Žalgiris Vilnius 1-0 på hjemmebane i kvalifiseringen til Champions League

Galatasaray hadde presset på seg etter at de bare klarte 2-2 i første oppgjør mot Žalgiris Vilnius. Et fullsatt Rams Park støttet et b-preget Galatasaray . Spillere som Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo og Lucas Torreira var utilgjengelig til kampen.

Det var veteranen Dries Mertens som sto for kampen eneste scoring i det 31. minutt. Kerem Aktürkoğlu serverte en corner som Mertens tok på hel volley, og banket i mål fra 20 meters hold. En drømmescoring og en av de beste målene han har scoret i karrieren.

Det var nerve i hele kampen ettersom Galatasaray aldri klarte å punktere kampen med en ny scoring. Fem minutter på overtid kunne de puste lettet ut når dommeren blåste i fløyten

Slovensk motstand i neste runde

Allerede neste uke spilles første kamp i tredje kvalifiseringsrunde til Champions League. Galatasaray møter slovenske Olimpija Ljubljana førstkommende tirsdag KL 2100, før returoppgjøret spilles på Rams Park 15. august KL 2000.  Olimpija Ljubljana slo ut Ludogorets Razgrad 3-2 sammenlagt i den andre kvalifiseringsrunden.

Play-off-trekning på mandag

Mandag 7. august blir det klart hvem Galatasaray møter i eventuell play-off. Det er det siste hinderet før Champions League.

Kampfakta