Galatasaray slo Yeni Malatyaspor 1-0 på Turk Telekom Arena i den 22. runden i Süper Lig

Kun 3 poeng var godt nok når Yeni Malatyaspor gjestet Turk Telekom Arena. En gammel kjenning var tilbake på Turk Telekom Arena. Umut Bulut som tidligere har spilt for Galatasaray spiller nå for Yeni Malatyaspor. Galatasaray og Onyekuru skapte kampens første store sjanse etter 9 minutter. Onyekuru driblet seg fri på kanten, men avslutningen gikk like over mål. Kampens andre store sjanse var også for Galatasaray. Adem Büyük fyrte av et skudd fra rundt 20 meter, men også hans avslutning gikk like over mål. En par minutter senere hadde Adem fint stilt siktet med en avslutning i mål, men målet ble annullert like etter grunnet offside. Galatasaray skulle likevel få hull på byllen før pause. I det 42. minutt ble Emre Akbaba felt i Yeni Malatyaspors 16-meter felt. Dommeren dømte straffespark. Adem Büyük var som vanlig sikker fra11-meteren, og det sto 1-0 til Galatasaray, som også ble pauseresultatet.

Andre omgang

Martin Linnes kom inn for Sener i pausen. Galatasaray startet andre omgang best. Adem Buÿuk var nok engang farlig frampå i det 55. minutt. Han fikk avsluttet innen for Malatyaspors 16-meteren, avslutningen strøk stolpen.  Noen minutter senere ble Yeni Malatyaspor til delt straffespark. Etter å ha brukt var ble straffesparket trekt tilbake grunnet offside i hendelsen før. I det 67. minutt var Umut Bulut nære på å sette inn utligningen for Yeni Malatyaspor. Han fikk avsluttet fra 10 meter, men takket være en oppofrende Marcao, ble skuddet blokkert. I det 80. minutt ble Adem Büyük byttet ut. Falcao som har vært ute med skade i én måned kom inn. I det 83. minutt var Onyekuru nære på å sette inn 2-0 for hjemmelaget. Han kom alene med Malatyaspors målvakt, men avslutningen ble for svak og strøk stolpen. Galatasaray unngikk mål i mot i sluttminuttene, og tar dermed 3 viktig poeng på hjemmebane.

Trabzonspor slo Sivasspor

Galatasaray ligger nå bare 2 poeng bak serieleder Trabzonspor som slo Sivasspor 2-1 denne runden.