1-0 M. Mohamed 5'

7' I. Sehic (KON)

10' T. Antalyali (GS)

53' Z. Bytyqi (KON)

76' R. Babel (GS)

84' E. Kilinc (GS)

Galatasaray slo Konyaspor 1-0 på Turk Telekom Arena i den 9. runden i Süper Lig

Etter en lite landslagspause var det tid for seriespill igjen. Galatasaray møtte Koyaspor i den 9. runden. Det var hjemmelaget som fikk en drømmestart på kampen. Etter bare fire minutter scoret Mostafa Mohamed etter rot av Nejc Skubic og Ibrahim Sehic i Konyasporburet. De hadde tilsynelatende full kontroll på en stikker fram til Mostafa Mohamed. Ibrahim Sehic hadde i utgangspunktet en ganske enkel oppgave å plukke opp ballen, men klarte på utrolig vis å krasje med Skubic og forære ballen til Mostafa Mohamed som hadde en enkel oppgave med å sende Galatasaray i ledelsen. Han satte inn sitt tredje mål for sesongen.

I det 35. minutt var Halil Dervişoğlu nære på å doble ledelsen for Galatasaray når han prøvde å lobbe ballen over en utrusende Ibrahim Sehic fra rundt 16 meter, men Ibrahim Sehic fikk fingrene på den og slått ballen til corner. 

Halil Dervişoğlu og Mostafa Mohamed hadde flere avslutninger i første omgang uten å lykkes med å score. 

Andre omgang

Gustavo Assuncao ble byttet inn i pausen for Taylan Antalyali som pådro seg gult kort i førstegang. I det 55. minutt var Konyaspor nære på å sette inn utligningen når Serdar Gürler avsluttet innenfor 16-meteren, men Fernando Muslera gjorde en god redning. I det 61. minutt er Galatasaray heldige som ikke pådrar seg baklengs. Amar Rahmanovic fikk ballen på blank goal, og hadde en enkel oppgave med å trille ballen i mål, men spissen klarte ikke å stoppe beina og bommet. 
 
Galatasaray var svake i andre omgang. Det var Koyaspor som var nærmest scoring, men mål ble det ikke i andre omgang, og Galatasaray tar alle poengene på et tabbemål.
 

Klatrer på tabellen

Trabzonspor som slo Fenerbahce 3-1 denne runden leder tabellen med 21 poeng, mens Galatasaray har 17 poeng etter 9 serierunder. Neste helg møter Galatasaray Besiktas på bortebane, men først er det Europa League-kamp mot Lokomotiv Moskva på torsdag. 

Kampfakta:
Stadion: Turk Telekom Arena
Dommere: Arda Kardeşler, Abdullah Bora Özkara, Volkan Ahmet Narinç
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Alpaslan Öztürk, Nelsson, Van Aanholt, Taylan Antalyalı (46. min Assunçao), Morutan (61. min Babel), Cicaldau, Halil Dervişoğlu (61. min Emre Kılınç), Kerem Aktürkoğlu (61. min Barış Alper Yılmaz), Mustafa Muhammed (87. min Diagne)
Konyaspor: Sehic, Skubic (90. min Ahmet Karademir), Abdülkerim Bardakcı, Ahmet Çalık, Guilherme, Oğulcan Ülgün (80. min Soner Dikmen), Serdar Gürler, Endri Çekici (90. min Adil Demirbağ), Hadziahmetovic, Bytyqi (74. min Michalak), Rahmanovic
Mål: 4. min Mustafa Muhammed (Galatasaray)
Gule kort: 7. min Sehic, 7. min İlhan Palut (Teknik direktör), 53. min Bytyqi (Konyaspor), 9. min Taylan Antalyalı, 67. min Babel, 84. min Emre Kılınç (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever