1-0 B. Gomis (82')

Galatasaray slo Keçiörengücü 1-0 på Nef stadion i den femte runden i cupen

Galatasaray hadde i utgangspunktet ganske lett motstand når Keçiörengücü som ligger på 6. plass i 1.Lig (nivå to) gjestet Nef stadion i cupen. Det ble ingen lett kamp for Galatasaray.

Galatasaray skapte lite og hadde en svak  første omgang. Fem minutter før pause fikk Galatasaray muligheten fra krittmerket etter at Lucas Torreira ble felt innen for 16-meteren. Haris Seferovic gjorde seg klar fra 11-meteren, men straffesparket til sveitseren gikk i stolpen.

Dramatisk andre omgang

I det 74. minutt var Emin Bayram nære på å sende Galatasaray i ledelsen etter corner. Tyrkeren vant duellen i feltet og avsluttet på hode i kryssfestet. Det var Galatasarays største sjanse så langt i kampen.

I det 81. minutt kom endelig scoringen for Galatasaray. Gomis og Kerem som begge kom inn i løpet av andre omgangen kombinerte fint. Kerem serverte et fint innlegg til Gomis som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål. Like etter, i det 85. minutt hadde Keçiörengücü et skudd i stolpen. Galatasaray og Fernando Muslera som var sjanseløs på skuddet slapp med skrekken.

Dommeren hadde lagt til 7 minutter tillegg, og det ble noen dramatiske overtidsminutter. Ett minutt på overtid hadde Gomis en avslutning inne i 16-meteren som traff stolpen.

Tre minutter på overtid burde Keçiörengücü ha scoret etter en eventyrlig mulighet. Melih İnan ble spilt igjennom og nådde ballen foran en utrusende Fernando Muslera. Melih İnan spilte ballen videre til Rashad Muhammed som var på blank goal, men Rashad klarte å bomme på åpent mål. Fernando Muslera var rasende og ville ha offside på situasjonen, noe som han hadde rett i, men Muslera fikk i stede gult kort for protester.

Flere mål ble det ikke i en middelmådig forestilling fra Galatasaray, som var heldige som tok seg videre fra cupen.

Galatasarays førsteellever