Galatasaray slo Kasımpaşa 1-0 på hjemmebane i den 4. runden i Süper Lig

Både Falcao og Lemina fikk sin debut når Galatasaray tok imot Kasımpaşa på Turk Telekom Arena. Det var knyttet stor spenning til Falcao som supporterne allerede har tatt til sitt hjerte. Lemina måtte ut etter 29 minutter grunnet skade, så han fikk ikke vist seg fram allverden.

Falcao derimot var farlig frampå fra start. Han hadde to avslutninger uten å få uttelling før den satt i mål etter 38 minutter. I andre omgang var det Galatasaray som skapte de fleste sjansene uten å få uttelling. Falcao var farlig frampå ved to anledninger. Den ene gangen kom han alene med keeper, men satte ballen utenfor. På den andre store sjansen prøvde han å sentre ballen til Babel som var helt alene i feltet, men kun en upresis pasning gjorde at det ikke ble mål. Kasımpaşa var det eneste laget som hadde ballen i mål i andre omgang, men målet ble avvinket for offside. Dermed ble sluttresultatet 1-0 og 3 poeng til Galatasaray.

Neste uke er Champions League i gang igjen. Første kamp er onsdag 18. september borte mot Club Brugge.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Serkan Çimen, Erkan Özdamar
VAR DOMMERE: Serkan Tokat, Bahattin Duran
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Mariano, Nzonzi, Lemina (Ömer 29’), Belhanda, Feghouli (Adem 80’), Babel, Falcao (Donk 90’)
KASIMPAŞA: Fatih Öztürk, Hafez (Heintz 81’), Ben Youssef, Veysel Sarı, Popov, Khalili, Aytaç Kara, İlhan Depe (Mustafa 73’), Hajrodinovic, Quaresma, Thiam (Veigneau 72’)
GULE KORT: Hajrodinovic (26’), Marcao (35’), Ben Youssef (72’), Quaresma (78’), Ömer (87’)
MÅL: Falcao (38’)

[ngg src=»galleries» ids=»112″ display=»basic_thumbnail» thumbnail_crop=»0″ images_per_page=»5″ number_of_columns=»5″ ajax_pagination=»1″ show_slideshow_link=»0″]