1-0 M. Icardi (45+7)

Galatasaray slo İstanbul Başakşehir 1-0 på Nef stadion i den 31. runden i Süper Lig

Galatasaray tok en viktig seier mot İstanbul Başakşehir denne runden, og øker luken ned til Fenerbahce som spilte uavgjort mot Giresunspor. Galatasaray har nå en luke på fem poeng når fire kamper gjenstår (Istanbulspor borte, Sivasspor hjemme, Ankaragücü borte, Fenerbahce hjemme).

Det ble bare en scoring i kampen mot İstanbul Başakşehir. På overtid i første omgang fikk Galatasaray straffespark etter hands i feltet. Mauro Icardi, som bommet på straffespark mot Fatih Karagümrük, var sikker denne gangen fra krittmerket, og satte inn sitt 15 ligamål for sesongen. Galatasaray styrte det meste av spillet og kunne for scoret flere mål, mens İstanbul Başakşehir heller ikke var ufarlige på kontringer.

Kampfakta:
Stadiom: Nef
Dommere: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş (90+4. min Dubois), Torreira, Oliveira (74. min Midtsjo), Rashica (88. min Kaan Ayhan), Mertens (74. min Zaniolo), Kerem Aktürkoğlu (88. min Barış Alper Yılmaz), Icardi
Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Touba, Leo Duarte, Lima (67 . minCaner Erkin), Mahmut Tekdemir, Biglia (67. min Berkay Özcan), Deniz Türüç ( 80. min Keny), Aleksic (56. min Januzaj), Serdar Gürler, Figueiredo (80. min Okaka)
Mål: 45+8. min Icardi (Penaltıdan) (Galatasaray)
Gule kort: 10. min Biglia (Medipol Başakşehir), 38. min Boey, 60. min Torreira (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever