Galatasaray slo Alanyaspor 1-0 på Turk Telekom Arena i den 14. runden i Süper Lig

Endelig ble det en etterlengtet seier for Galatasary som ikke har vunnet en kamp på 1 måned. Galatasaray sliter fortsatt med skader. En småskadet Falcao startet på benken, mens Adem Büyük fikk muligheten fra start. Det tok ikke mer enn 8 minutter før Adem Büyük headet ballen i mål. Dommeren annullerte scoringen etter å ha sjekket med VAR. Adem Büyük var hårfint i offside. Men mål skulle likevel hjemmelaget få. Etter 21 minutter dømte dommeren straffespark etter at Alanyaspors forsvarspiller handset inne i 16-meteren på innlegget til Mariano. Belhanda var sikkert fra 11-meteren, og det sto 1-0. Galatasaray skapte mesteparten av sjansene i første omgang. Både Lemina og Belhanda var nære på å sette inn 2-0 før pause.

Muslera reddet Galatasaray

Etter pausen var Galatasaray dårlige. Alanyaspor overkjørt Galatasaray og kunne fort scoret 3-4 mål om de var heldigere. Galatasaray kan takke Muslera for at de ikke slapp inn mål i andre omgang. Alanyaspor hadde flere gigantiske sjanser. I det 78. minutt ble Falcao som ikke har spilt på 2 måneder byttet inn for hjemmelaget, uten å bemerke seg noe særlig. 1-0 ble sluttresultatet og Fatih Terims menn kan puste lettet ut.

Sivasspor fosser videre

Serieleder Sivasspor vant sin kamp 1-3 borte mot Yeni Malatyaspor. Galatasaray ligger 7 poeng unna førsteplassen med 23 poeng. Til uken er det duket for siste kamp i gruppespillet i Champions League. Da går turen til Frankrike der de møter PSG onsdag 11. desember kl 21:00. Galatasaray må vinne, mens Club Brugge må avgi poeng mot Real Madrid om de skal ta 3. plassen i gruppa som gir spill i Europa League