Galatasaray tape 0-1 mot Real Madrid på Turk Telekom Arena i Champions League

Både Real Madrid og Galatasaray hadde ett poeng før den 3. runden i Champions League.  Begge lagene gikk ut på banen for å vinne. Det var en forrykende start med to offensive lag. Galatasaray skapte den første store målsjansen etter 9 minutter når Andone ble spilt fri, men skuddet ble reddet av Courtois. Få minutter etter var Andone farlig frampå igjen med en enda større mulighet. Seri la inn på frispark og Andone fikk avsluttet på bra vis, men Courtois reddet mesterlig forsøket fra rumeneren.

Real Madrid kom mer og mer inn i kampen, og i det 17. minutt fikk de uttelling på en noe heldig avslutning fra Toni Kroos. Hazard la ballen 45 grader inne i 16-meteren til Kroos som avsluttet via to Galatasaray spillere før ballen gikk i mål. Real Madrid fortsatte å skape sjanser, men Galatasaray var ikke ufarlige de heller. I det 37. minutt burde Belhanda fått bedre uttelling når han fikk avslutte fra 11-meter etter fint innlegg langs bakken fra Ryan Babel. Avslutningen ble for svak og gikk rett på Real Madrids målvakt.

I pausen gjorde Fatih Terim ett offensivt bytte. Sofiane Feghouli ble byttet inn for Ryan Donk. Real Madrid prøvde kontrollere kampen mer i andre omgang og var farlige på kontringer. Galatasaray etterlot seg store rom bakover når de angrep. I det 64. minutt burde Hazard ha scoret for Real Madrid etter at han kom alene med Muslera. Han driblet av målvakten, men satte avslutningen i tverrliggeren. Galatasaray hadde ballen mest, men klarte ikke skape de helt store sjansene i andre omgang, så 0-1 ble sluttresultatet.

Kampfakta:

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
DOMMERE: Daniele Orsato, Lorenzo Manganelli, Alessandro Giallatini, Daniele Doveri
GALATASARAY: Muslera, Luyindama, Donk (Feghouli 46’), Marcao, Nagatomo, Mariano, Nzonzi, Seri (Emre Mor 77’), Belhanda (Ömer 67’), Babel, Andone
REAL MADRİD: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde (James 79’), Kroos, Hazard (Viniscius 79’), Rodrygo (Jovic 82’), Benzema
GULE KORT: Seri (47’), Nzonzi (68’), Kroos (90+1’), Courtois (90+2’), Marcao (90+3’)
MÅL: Kroos (18’)