Galatasaray tapte 0-1 mot PSG på Turk Telekom Arena i den 2. runden i Champions Leagues gruppespill

Galatasaray spilte uavgjort (0-0) borte mot Club Brugge i første runde i Champions League. Club Brugge spilte borte mot Real Madrid tidligere på kvelden i den andre kampen. Det så lenge ut til at Club Brugge skulle stikke av med alle poengene fra Santiago Bernabéu. De ledet både 0-1 og 0-2, men Real Madrid kom stekt tilbake og kampen endte 2-2. 

Galatasaray stilte med et rutinert lag fra start med 5 spillere på 33 år (Muslera, Donk, Mariano, Nagatomo og Falcao). Det var ingen tyrkere fra start. PSG mønstret et lag uten Neymar og Cavani som var ute med skade, mens Mbappe startet på benken for gjestene. PSG og Di Maria startet kampen friskest og argentineren var farlig frampå like etter dommeren hadde blåst i fløyten. Han fyrte av et farlig skudd fra spiss vinkel, men skuddet traff midt på Muslera. Etter 10 minutter var samme mann farlig frampå igjen. Han fyrte av et knallhardt skudd fra rundt 10 meter, men Muslera reddet mesterlig. Etter 17 minutter var Seri nære på å score. Han spilte klikk-klakk med Ryan Babel og fikk avsluttet fra 16-meter, men skuddet gikk utenfor. PSG styrte spillet mest og var det beste laget i første omgang, men det sto 0-0 til pause.

I andre omgang var Galatasaray bedre enn i første omgang, men det var etter at PSG tok ledelsen i det 51. minutt. Sarabia kom seg fri i feltet og serverte ballen på sølvfat til Icardi som satte inn 0-1 for PSG. Falcao var nære på å heade ballen i mål like etter PSGs scoring. Han slo Thiago Silva inne i feltet, men ballen ble klarert på streken. Galatasaray kom mer og mer inn i kampen og skapte flere sjanser, men de aller største sjansene uteble. Mbappe kom også inn i det 60. minutt, men Galatasarays forsvar hadde grei kontroll på han. Det ble bare det ene målet i kampen, som betyr at PSG stikker av med alle poengene. 

PSG leder tabellen med 6 poeng, mens Club Brugge har 2 poeng. Galatasaray og Real Madrid har begge ett poeng vær. De to neste kampene er dobbelt oppgjør mot Real Madrid, med første kamp 22. oktober på Turk Telekom Arena.

Tabell Gruppe A

Galatasarays førsteellever

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
DOMMERE: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz, Tomasz Musial
VAR DOMMERE: Pawel Gil, Tomasz Kwiatkowski
GALATASARAY: Muslera, Marcao, Donk, Luyindama, Mariano, Nagatomo (Ömer 77’), Seri, Nzonzi, Belhanda (Feghouli 62’), Babel (Andone 64’), Falcao
PARIS SAINT-GERMAIN: Keylor Navas, Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Gueye, Marquinhos, Verratti, Sarabia (Choupo-Mouting 71’), Icardi (Mbappe 61’), Di Maria (Herrera 83’)
GULE KORT: Icardi (7’), Di Maria (80’), Marcao (86’), Herrera (90+2’)
MÅL: Icardi (51’)