0-1 M. Suleymanov 11'

Galatasaray tapte 0-1 mot Giresunspor på Nef stadion i den 20. runden i Süper Lig

Det ble ingen god start på året og andre halvdel av sesongen for Galatasaray som gikk på et forsmedelig 0-1 tap mot Giresunspor i den 20. runden i ligaen. Galatasaray stilte med et b-preget lag ettersom flere spiller var ute på grunn av suspensjon, skader eller spillere som har dratt for å spille i Afrikamesterskapet. 

Galatasaray hadde ballen mest i kampen (62%) og skapte de fleste sjansene, men det var likevel Giresunspor som stakk av med seieren på Nef stadion etter scoring i det 11. minutt. Magomed-Shapi Suleymanov satte inn 0-1 scoring etter innlegg fra Serginho. Arda Turan som ikke har spilt en kamp siden august på grunn av skader kom inn i det 62. minutt uten at det hjalp noe særlig. Tyrkeren så ut til å ha lagt på seg mange kilo under skadeoppholdet, og så ut til å være i dårlig fysisk form. 

Tolvteplass på tabellen

Galatasaray ligger på en skuffende 12. plass med 27 poeng etter 20 runder er spilt. Lager ligger 9 poeng over nedrykksstreken og hele 22 poeng bak Trabzonspor som leder tabellen med 49 poeng. 

Kampfakta:
Stadion: Nef
Dommere: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Emin Tuğral
Galatasaray: İsmail Çipe, Boey, Işık Kaan Arslan (18. min Luyindama), Nelsson, Ömer Bayram, Berkan Kutlu (46. min Aytaç Kara), Morutan, Emre Kılınç (46. min Oğulcan Çağlayan), Cicaldau (73. min Barış Alper Yılmaz), Babel, Halil Dervişoğlu (61. min Arda Turan)
GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Perez, Aziz Eraltay, Pelupessy, Zeki Yavru, Süleymanov (87. min Douglas), Flavio, Sergio (75. min Diabate), Balde (61. min Umut Nayir)
Mål: 11. min Süleymanov (GZT Giresunspor)
Gule kort: 59. min Aytaç Kara, 86. min Nelsson (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever