Galatasaray tapte 0-1 mot Istanbul Basaksehir i den 12. runden i Süper Lig

Det skullle bli en blytung dag på jobben for hjemmelaget som hadde flere spillere på skadelisten. Fatih Terim hadde ikke mange spillere å velge mellom på topp ettersom Falcao og Andone var ute med skade. Ryan Babel var tvilsom, men startet kampen. I bakre rekker var Muslera og Luyindama ute med skade. 

Nordmann avgjorde

Det var norske Fredrik Gulbrandsen var den store forskjellen på lagene. Nordmannen scoret kampens eneste mål i det 76. minutt. Galatasaray hadde også sine muligheter, men fikk ikke uttelling på sjansene sine. Det avslutter Galatasarays rekke på hjemmekamper uten tap i serien som var på 41 før kampen mot Basaksehir. Sist Galatasaray tapte på hjemmebane i serien er helt tilbake til mai 2017. Da tapte de 1-3 mot Kasimpasa. 

Jevnt i toppen

Det er jevnt i toppen av tabellen i Tyrkia. Galatasaray er på ingen måte hektet av gullkampenm, tross sine dårlige resultater. Det er 5 poeng opp til serieleder Sivasspor. Til midtuken kommer en ny viktig kamp. På tirsdag kommer Club Brugge på besøk på Turk Telekom Arena. Galatasaray må ha seier om de skal ha muligheter for tredjeplassen som gir spill i Europa League. 

Kampfakta:
STADION: Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertan, Asım Yusuf Öz, Burak Şeker görev 
VAR DOMMERE: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Emre Eyisoy
GALATASARAY: Okan, Emre Taşdemir (Nagatomo 86′), Ahmet, Ömer, Mariano, Marcao, Babel, Donk, Feghouli (Emre Mor 74′) , Lemina, Adem (86′)
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Clichy, Epureanu, Ponck, Caiçara, Mehmet Topal, Visca, İrfan Can (Arda Turan 87′), Mahmut (Gulbradsen 60′), Azubuike (Berkay 73′), Crivelli
GULE KORT: Babel 3′, İrfan Can 37′ Adem Büyük 39′, Mahmut 39′, Caiçara 47′, Lemina 90+1′
MÅL: Gulbradsen 78′

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever