Galatasaray spilte 0-0 hjemme mot Schalke i den 3. runden i Champions League

Med spillere som Serdar, Fernando og Onyekuru ute med skade så skulle det bli en tøff kamp mot Schalke 04. Det var lite offensivt spill for Galatasaray og Schalke styrte mesteparten av spillet. Det hjalp heller ikke at forsvaret var ruskete. Bare flaks og en god Muslera i mål gjorde at det ikke ble baklengs. Schalke hadde mange store sjanser som de brente. De burde også kanskje hatt straffespark i førsteomgang da Muslera taklet en Schalkespiller som var alene med keeper. 

Det er mye å rette på til returkampen i Tyskland om 2 uker der de må ha med seg poeng for å ha mulighet for avansement i gruppen. Porto vant rundens kamp borte mot Lokomotiv Moskva og leder tabellen (7 poeng). Schalke ligger på 2. plass med 5 poeng, mens Galatasaray har 4 poeng. Lokomotiv Moskva ligger sist med 0 poeng.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
DOMMERE:Beniot Bastien, Hicham Zakrani, Frederic Haquette, Benoit Millot, Jerome Miguelgorry, Cyril Mugnier
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Ozan, Maicon, Nagatomo (Ömer 81’), Donk, Belhanda, Badou, Sinan (Selçuk 61’), Rodrigues, Eren (Muğdat 70’)
FC SCHALKE 04: Nübel, Caliguiri, Sane, Nastasic, Mendyl, Rudy, Stambouli, Serdar, Uth (, Konoplyanka (Skrzybski 77’), Embolo (McKennie 82’)
GULE KORT:Embolo (49’), Nagatomo (52’), Linnes (60’), Belhanda (95’)

 

[ngg src=»galleries» ids=»63″ display=»basic_thumbnail»]