Galatasaray spilte uavgjort 0-0 mot Fenerbahce på Turk Telekom Arena i den 6. runden i Süper Lig

Galatasaray sparte flere spillere sist runde til kampene mot Fenerbahce og PSG til midtuken. Det var en førsteomgang med sjanser til begge lag. Lemina var nærmest scoring ved en par avledninger, men Fenerbahces måltvakt reddet skuddene fra midtbanespilleren. Venstrebacken Nagatomo var også farlig frampå i feltet til Fenerbahce, men avlustningen ble for svak til å overliste Altay i Fenerbahceburet. 

I andre omgang viste Falcao hvilke avslutningsegenskaper han har. Etter 51 minutter satte han ballen i mål etter en nydelig avslutning, men scoringen ble korrekt avblåst for offside. Det var en andre omgang med ikke alt for mange store sjanser til noen av lagene. Kruse var nærmest for Fenerbahce når han kom alene med Muslera som var på halvdistanse, men avslutningen ble for dårlig. 0-0 ble dermed slutt resultatet. Det var en kamp med bare 3 gule kort, noe som er lite til å være et Istanbulderby mellom Galatasaray og Fenerbahce.

Det betyr at Galatasaray ligger på en 7. plass med 9 poeng på 6 kamper. Alanyaspor leder ligaen med 14 poeng, så det er jevnt i toppen. Neste kamp er tirsdag 1. oktober, da kommer PSG på besøk på Turk Telekom Arena.

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Zorbay Küçük
VAR DOMMERE: Koray Gençerler, Volkan Bayarslan, Mustafa Emre Eyisoy
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Mariano, Nzonzi, Lemina (Ömer 60’), Belhanda, Feghouli (Emre Mor 68’), Babel, Falcao (Adem 90+3’)
FENERBAHÇE: Altay, Isla (Deniz 46’, Tolgay 90+2’), Zanka, Jailson, Dirar, Gustavo, Emre, Ozan, Kruse, Tolga (Hasan Ali 90+6’), Vedat
GULE KORT: (Emre Belözoğlu 75’), Marcao (78’), Mariano (82’)