Galatasaray spilte 0-0 mot Fenerbahce på Turk Telekom Arena i den tredje runden Süper Lig

Det er alltid hett og blir mange kort i kampene mellom Galatasaray og Fenerbahce. Det ble en målfattig affære på en folketom Turk Telekom Arena denne gang. Det ble totalt 11 gule kort og ingen røde. Galatasarays første skikkelige sjanse kom etter 19 minutter når Arda fikk avsluttet på hode etter innlegg fra Taylan Antalyali. Etter 25 minutter var det Taylan Antalyali sin tur til å avslutte når han fikk ballen fra 16 meter, men Fenerbahces målvakt hang med på notene. Etter 35. minutter var Feghouli farlig frampå, hans avslutning gikk i mål, men dommeren annullerte målet for offside. Det ble ingen mål i første omgang.

Sjansefattig andre omgang

Det ble en kjedelig og sjansefattig andre omgang. Galatasarays første mulighet kom etter 64. minutter av Arda Turan som fyrte av et skudd innenfor 16-meteren, som Fenerbahces målvakt stoppet. Ryan Babel, Etebo og Diagne ble byttet inn etter 70. minutter, uten at det resulterte i scoring. 0-0 ble sluttresultatet.

Kampfakta:

Stadion: Türk Telekom
Dommere: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Mehmet Cem Satman
Galatasaray: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan Antalyalı, Belhanda (89. min Ömer Bayram), Emre Kılınç, Feghouli (70. min Babel), Arda Turan (70. min Etebo), Falcao (71. min Diagne)
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Tisserand, Lemos, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Sosa, Ozan Tufan (87. min Mert Hakan Yandaş), Deniz Türüç (78. min Ferdi Kadıoğlu), Thiam (65. min Samatta), Valencia
Gule kort: 12. min Sosa, 23. min Tisserand, 69. min Gökhan Gönül, 91. min Luiz Gustavo, 95. min Erol Bulut (Trener) (Fenerbahçe), 15. min Luyindama, 47. min Falcao, 61. min Arda Turan, 62. min Taylan Antalyalı, 82. min Etebo, 85. min Marcao, 86. min Belhanda (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever